Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

новий хорольців будемо людей принесе родину управління сподіватися настрій позитивні зміни хорольці нехай святкові чергові чекають створення процес багатоетапний українці
Новорічна ніч 2020 у самому серці Хорола!
2020-01-01

Зберігаючи й продовжуючи споконвічні національні традиції та святкові обряди, хорольці разом зі всією Україною та світом радо зустріли Новий рік. Що він нам готує, що принесе і що віщує – наперед ніхто не знає. Та незрима сила віри здатна творити дива, тож будемо сподіватися й надіятися лише на краще! Із року в рік, із самого початку каденції Сергія Волошина на посаді Хорольського міського голови, за його ініціативи для хорольців організовуються й проводяться святкові новорічні заходи.

Не даремно ж серед людей побутує така думка, що як ми рік зустрінемо, так його і проведем. П'ятий рік поспіль хорольці зустрічали Новий рік гучно і весело. Міський голова завжди прагне до того, щоб згуртувати людей, здружити, об’єднати в єдину родину і зустріти Новий рік так, щоб він приніс для всіх хорольців плідні результати. Цьогоріч оргкомітет міської ради не припинив започатковану добру традицію і створив святкову феєрію у новорічну ніч.  

Шанувальники чарівної святкової атмосфери зібралися у ніч з 31 грудня на 1 січня Нового 2020 року на центральній площі Хорола. Яскраві враження, веселий настрій, позитивні емоції, гомінкий сміх, запальні пісні, танці й дотепні добрі жарти дарували хорольцям та гостям святкового дійства трійка талановитих артистів. Харизматичні й неповторні співаки, ведучі, зірки вітчизняної естради Олексій Похвала, Катя Касьян та Віталій Мороз подарували учасникам свята незабутню концертно-розважальну програму. Попри те, що погода не особливо радувала своїм похмурим настроєм і засипала усе навкруги мокрим снігом, святковий запальний настрій і шквал емоцій не вгасав.

Минулий 2019 рік був непростим для багатьох із нас і навчив рішуче діяти, адаптуватися до мінливих і нестабільних умов. У 2020 році на хорольців, як і на всіх українців, чекають чергові зміни. Реформа децентралізації, яка була впроваджена урядом ще у 2014 році, у прийдешньому році має добігти до завершального етапу. Цей ключовий для управління державою проєкт, складний і багатоетапний процес створення кардинально нової форми управління, завершиться у цьому році об’єднанням територіальних громад.

Ми будемо жити в новій «системі координат», у тій ієрархічній моделі, де громади матимуть більше прав і повноважень. Будемо сподіватися, що новий адміністративно-територіальний устрій та перезавантаження влади принесуть всім нам позитивні зміни, стануть новою рушійною силою до соціально-економічного зростання й розвитку, відкриють нові перспективи і можливості для місцевого самоврядування. Багато буде залежати від Вас, Ваших прагнень, бажань і свідомого вибору.

З миром, щастям, злагодою, добробутом і вірою нехай увійде Новий 2020 рік у кожну родину та кожний дім! І нехай принесе для кожного із нас 365 приводів для радості та щастя. Зі святом усіх Вас, дорогі друзі! Вперед до нових змін!

 

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]