Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Новий Е-сервіс ПФУ – призначення пенсії "в один дотик"
2020-01-03

Пенсійний Фонд України запровадив новий сервіс вебпорталу електронних послуг – звернення за призначенням пенсії «в один дотик». Цей сервіс є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі («Е-ПЕНСІЯ»), що реалізується Фондом.

Нова модель звернення громадян за призначенням пенсії, як і всі попередні, спрощує взаємодію громадян з органами Пенсійного фонду, дозволяє скоротити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, зменшити паперовий документообіг, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому.

Процедура призначення пенсій стала спрощеною, більш ефективною й цивілізованою!

Відтепер не потрібно чекати в черзі на прийом до фахівців пенсійної служби для призначення пенсії, потерпати від незручностей і втрачати дорогоцінний особистий час.

Для того, щоб призначити пенсію через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua), потрібно:

- одержати електронний цифровий підпис в акредитованих центрах сертифікації;

Авторизуватися в особистому кабінеті на вебпорталі;

- у розділі особистого кабінету «Заява на призначення пенсії» завантажити весь пакет необхідних для призначення пенсії документів у сканованому вигляді;

- підписати звернення електронним цифровим підписом та надіслати його до підсистеми «Звернення»;

- у разі потреби додавати протягом трьох місяців.

Новітні технологічні системи Фонду відпрацьовуватимуть усе це в автоматичному режимі, а користувачі вебпорталу будуть отримувати повідомлення про прийняття документів, хід їх опрацювання і про призначену пенсію.

У разі виникнення будь-яких питань стосовно нового сервісу вебпорталу звертатися за телефоном Сервісного центру Хорольського відділу обслуговування громадян Управління обслуговування Головного управління Пенсійного Фонду України в Полтавській області: (05362) 32-0-44.

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]