Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

школи конкурс роутери конкурсу охорони серед персоналу щонай кожної школи-переможниці призи також комп'ютери міністерство гарнітур набори отримають здоров'я україни гарантовані
МОЗ розіграє серед шкіл з вакцинованими вчителями комп’ютери та роутери
2021-09-06

Міністерство охорони здоров'я України оголосило конкурс серед шкіл, в яких щонайменше 80% персоналу вакцинуються від коронавірусу. Зокрема, переможці отримають нові комп'ютери та роутери. До конкурсу допускаються школи усіх форм власності. Міністерство охорони здоров'я України закликало школи з рівнем вакцинації від 80% подаватися на конкурс «Вакциновані та відкриті». У ньому можна виграти комп'ютери, гарнітури і роутери.

Серед переможців розіграють: три суперпризи: набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів для кожної школи-переможниці; 15 міні-призів: набори з 10 гарнітур і роутера для кожної школи-переможниці.

Для реєстрації школи у конкурсі необхідно до 23:59 29 вересня заповнити анкету. Результати будуть оголошені на День вчителя 3 жовтня. Інформацію про вакцинацію педагогів перевірятимуть міністерства охорони здоров’я і освіти.

Усі учасники конкурсу отримають сертифікати про участь, а також мають можливість отримати гарантовані призи за публікацію про конкурс у своїх соціальних мережах під хештегом #ВакцинованіВідкриті.

Також у МОЗ зазначили, що призи для конкурсу надала компанія «Цитрус». Конкурс підтримали ЮНІСЕФ та Агентство США з міжнародного розвитку.

Нагадаємо, згідно з новими правилами, у разі виходу регіону з «зеленої» зони адаптивного карантину, працюватимуть тільки ті школи, в яких вакцинували щонайменше 80% персоналу.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]