Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хвала і слава рукам, які роблять Хорол кращим!
2020-03-13

На державному календарі свят і пам’ятних подій третя неділя березня є особливою датою для тих людей, яких по праву можна вважати вартовими чистоти й порядку населених пунктів. Цьогоріч на 15 березня припадає їх професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. На загальнодержавному рівні свято комунальників відзначається 26 років поспіль з того часу, коли його було закріплено відповідним Указом Президента України від 15 лютого 1994 року на підтримку профспілок та ініціативи працівників цієї надзвичайно важливої для суспільства господарської сфери діяльності.

У нашому місті функціонує єдине комунальне підприємство – «Комунсервіс», якому в 2020 році виповнюється 17 років з моменту заснування Хорольською міською радою. На сьогоднішній день на підприємстві працює 76 працівників у п’ятьох відділах. На представників цієї муніципальної установи покладена надзвичайно важлива місія, від успішності виконання якої залежить життєдіяльність всього міста. Хоч на практиці й виникає чимало соціально-економічних та суспільно-політичних труднощів, які доводиться долати ціною великих старань і зусиль, проте підприємству вдається забезпечувати населення послугами на належному якісному рівні. Досить часто тимчасове припинення водопостачання через порив на мережі викликає у споживачів обурення, масові нарікання. Така реакція споживачів вже стала звичною. Але ж рідко хто з розумінням і толерантністю відноситься до ситуації, над вирішенням якої оперативно працюють робітники відділу аварійно-відновлювальних робіт. Досить часто їм доводиться ліквідовувати аварії у дуже складних умовах, без елементарних зручностей, у різний час дня і ночі аби водопровідна система працювала безперебійно в цілодобовому режимі. Таких прикладів можна навести безліч, тож варто цінувати труд людей, руками яких створюється для нас комфорт і зручності в побуті.

З нагоди професійного свята для працівників міської комунальної служби організовано вогник, який об’єднав у єдиному колі великий і дружний трудовий колектив. Початок святкового заходу розпочався з вітальних промов міського голови Сергія Михайловича Волошина та директора КП «Комунсервіс» Станіслава Володимировича Булатова. До святкового дійства приєдналися авторитетні в колективі люди, які зараз шанобливо і з особливим звеличенням називаються ветеранами – Іван Володимирович Майборода, Іван Васильович Ослам та Ніна Григорівна Трутень. Для того, щоб відчути нерозривний зв'язок поколінь, їх було запрошено виконати почесну місію нагороджень.  

Урочиста церемонія нагороджень винуватців професійного свята була насичена позитивними емоціями та гучними оплесками. Цьогоріч почесними грамотами удостоєні абсолютно всі працівники КП «Комунсервіс», бо протягом року всі без винятку сумлінно виконували свої службові обов’язки і кожний у своїй сфері діяльності підтвердив високий рівень професіоналізму й майстерності. Із 75-ти працівників підприємства 33 особи нагороджено грамотами Хорольської міської ради і 42 особи – грамотами підприємства.

Почесними грамотами міської ради урочисто відзначені: майстер благоустрою – Скубієнко Олександр Борисович; бухгалтер – Потерайло Анна Олексіївна, вантажник – Майба Микола Миколайович; приймальник побутових відходів – Пархоменко Василь Володимирович; слюсар-електрик з обслуговування та ремонту – Нестеренко Артур Віталійовича; озеленювач – Арендаренко Ольга Миколаївна; робітники з благоустрою – Головня Геннадій Миколайович, Падусенко Василь Іванович, Кочура Михайло Миколайович, Вакуленко Олександр Анатолійович, Онищенко Григорій Миколайович; прибиральники територій кладовищ – Майба Микола Анатолійович, Теренько Микола Михайлович; прибиральники території – Плужник Ганна Михайлівна, Скрипник Віра Валентинівна, Сидоренко Тамара Михайлівна, Синягівська Світлана Іванівна, Грищенко Галина Володимирівна, Гузик Тетяна Юріївна, Кунець Тетяна Миколаївна, Короленко Людмила Іванівна, Решетняк Любов Миколаївна, Олексенко Надія Миколаївна; інспектор благоустрою – Чишко Ніна Василівна; трактористи – Дінець Анатолій Петрович, тракториста, Целуйко Григорій Григорович, Уразовський Юрій Олексійович, Луцай Олександр Андрійович, Ярошенко Анатолій Володимирович; водії – Чмихало Григорій В’ячеславовича; Шарандак Володимир Анатолійович; інженер з експлуатації машино-тракторного парку – Яковенко Юрій Іванович; електрогазозварник – Рева Андрій Вікторович.

Шановні працівники комунальної сфери, дорогі наші трудівники! Прийміть вітання зі святом і вдячність за Вашу нелегку напружену працю, активну участь у створенні комфортних і безпечних умов проживання містян, підтримку чистоти й порядку, покращення благоустрою та озеленення нашого Хорола. Здоров’я Вам міцного, гарного настрою повсякчас, як у цей святковий день, наснаги, витримки, терпіння, плідних результатів праці та успіхів у всіх починаннях. Нехай Ваша робота приносить моральне задоволення й матеріальні блага, натружені руки не знають втоми, а люди цінують Ваш труд і з повагою відносяться до такої важливої і потрібної для всіх нас професії.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]