Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорольські чемпіони у світових масштабах!
2019-10-13

Із міста Свідниця (Польща), 13 жовтня 2019 року, повернулися додому наші кікбоксери. І повернулися, як усі вірили й сподівалися, не з порожніми руками. На змаганнях міжнародного рівня з кікбоксингу Сергій Дрозд, Віктор Брижко (він же "дядя Вітя") та Іван Макаренко (на фото зліва напараво) здобули серйозні переможні трофеї – три золоті й три срібні медалі.

Сергій Дрозд виконав вимоги до єдиної спортивної класифікації, як спортсмен, а Савін Олександр – як тренер. Наразі подано документи на розгляд Міністерству молоді та спорту України для присвоєння Сергію Дрозду звання майстра спорту України, а Олександру Савіну – Заслуженого тренера України. Віктор Брижко та Іван Макаренко підтвердили звання кандидатів у майстри спорту.

Чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WKA-2019 тривав із 9 по 13 жовтня. Битва за перемогу була непростою у плані фізичного і морально-вольового випробування, та наші бійці запекло боролися за перемогу із спортсменами 28 країн Євразійського та Північноамериканського континентів у різних вікових, вагових категоріях та розрядах.

Для того, щоб потрапити на ці престижні змагання міжнародного рівня, хорольські спортсмени попередньо вибороли перемогу у відбірковому Чемпіонаті України з кікбоксингу в місті Києві. Всеукраїнська кікбоксерська Асоціація «ВКА» включила нероздільну трійку чемпіонів із Хорола до складу делегації збірної команди України від Полтавської області. Хорольська міська рада забезпечила фінансову підтримку для участі хорольських представників у складі національної збірної команди.

Прапор Хорола замайорів на п'єдесталі слави у польському містечку Свідниця завдяки сильним бійцівським якостям наших хорольців, їх значним фізичним і технічним перевагам над супротивниками у двобоях. І все це – результат наполегливої праці зі своїми вихованцями тренера-наставника, голови Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради Олександра Кузьмича Савіна.

Вітаємо наших земляків: спортсменів, тренера та групу підтримки із яскравою спортивною перемогою. Дякуємо за всі ті зусилля, наполегливість, систематичні тренування, які забезпечили досягнення таких високих результатів. Ви впевнено й переконливо підтвердили своїми здобутками право бути почесними членами збірної команди України з кікбоксингу. Ви гідно представили місто Хорол і Україну на світових змаганнях.

Пишаємося вами!

Нових вам перемог та підкорення нових вершин!

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]