Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорол талантами багатий!
2020-02-13

Наше місто здавна славиться здібними й талановитими людьми, як дорослими, так і дітьми. Нещодавно наше місто прославила на всю Україну своєю танцювальною майстерністю Анастасія Романівна Діденко.

10-річна Настя навчається у 4В класі Хорольської гімназії. Хореографічні здібності у дівчинки проявлялися змалечку. Згодом захоплення спортивно-бальними танцями із хобі переросло у стиль життя. Дебют талановитої дівчинки відбувся ще під час постановки хореографічних номерів у дитячому садочку. Ще Із 4-річного віку маленька танцівниця відшліфовувала свою майстерність, відточувала усі па і всі ці зусилля й старання дали плідні результати.

Кількість нагород і відзнак за участь у танцювальних конкурсах місцевих, регіональних та всеукраїнських рівнів уже досить складно підрахувати. А нещодавно, 8 лютого 2020 року, колекція нагород поповнилася ще одним тріумфом – «Кубком Ренесансу 2020». Високу почесну нагороду за ІІ місце у танцювальному турнірі Настя здобула в Києві серед величезної кількості суперників з різних географічних куточків України, виконуючи танцювальні композиції соло.

Виснажливі тренування і постійна робота над собою стали запорукою такого гучного успіху. Тренер Насті – Віталій Петрович Горголь проводить навчання Лубнах, тож вихованиці гуртка «Гармонія» доводиться кілька разів на тиждень долати значну дистанцію до сусіднього міста аби не втрачати можливості займатися улюбленою справою.

Високим результатам у спортивно-бальних танцях можна завдячувати батькам і рідним Насті, які всебічно підтримують захоплення дівчинки. Вони плекають велику надію на те, що в майбутньому танці стануть професійною діяльністю й розкриють безмежні можливості для обдарованої дитини.

Міський голова Сергій Волошин щиро порадів за успіхи нашої хорольчанки та привітав Анастасію та її рідних із здобутою перемогою у чемпіонаті з танців «Кубок Ренесанс 2020». Побажаємо переможниці міцного здоров’я, наснаги, витримки, цілеспрямованості, подальших перемог та підкорення нових спортивних вершин. Нехай ще багато раз поталанить піднятися на п’єдестал слави!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]