Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

кікбоксингу міської спортивної збірної чемпіонаті складу україни рішення міста команди хорольських спортивних світу вка» делегації змагань перемог обговорили сподіваємося вихованці
Хорол спортивний
2019-07-23

Троє хорольських спортсменів, вихованців тренера з кікбоксингу, голови Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради Олександра Савіна за кількістю здобутих перемог у поєдинках увійшли до складу збірної команди України.

Для того, щоб потрапити до складу  української збірної, Сергій Дрозд, Іван Макаренко та Віктор Брижко у різних вікових і вагових категоріях відчайдушно й завзято боролися за перемогу у відбірковому Чемпіонаті України з кікбоксингу в місті Києві.

Повернулися додому з нагородами і сенсаційною новиною – Всеукраїнська кікбоксерська Асоціація «ВКА» включила наших хорольських спортсменів до складу делегації збірної команди України від Полтавської області. Команда візьме участь у Чемпіонаті світу з кікбоксингу «ВКА» у м. Свідниця (Польща). Змагання міжнародного рівня проходитимуть з 9 по 13 жовтня 2019 року.

Олександр Кузьмич вже активно займається фізичною й морально-вольовою підготовкою своїх вихованців, щоб здобути нові перемоги. І ми також сподіваємося на це й покладаємо великі надії на юних спортсменів-земляків.

Із метою забезпечення фінансової підтримки для участі хорольської делегації кікбоксерів у Чемпіонаті світу, 23 липня 2019 року в приміщенні міської ради відбулося засідання Спортивної ради. Члени дорадчого органу при виконавчому комітеті обговорили дане питання, прийнявши колегіальне рішення про збільшення обсягів фінансування на організацію та проведення спортивних змагань з кікбоксингу в рамках міської цільової «Програми розвитку фізичної культури і спорту міста Хорола на 2019 рік». Дане рішення має рекомендаційний характер і потребує остаточного ухвалення депутатами міської ради на черговій сесії, яка відбудеться у п’ятницю, 26 липня 2019 року.  

Попередньо обговорили на засіданні Спортивної ради про підготовку масових спортивних змагань до Дня міста, яке заплановано на 21 вересня 2019 року.

Сподіваємося на успіх справи, а хорольським титулованим чемпіонам з кікбоксингу бажаємо залізного здоров’я, витримки, терпіння, наполегливості, блискучих перемог та успіхів на шляху до п’єдесталу слави!

 

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]