Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста ялинки відкриття новорічних площі хорольщини ялинку заходів центральній грудня працівники міський хорольського голова ілюмінації особі комунсервіс» хорольців головну
Головну ялинку Хорольщини 2020 відкрито!
2019-12-19

Із року в рік хорольська громада слідує добрій традиції, урочисто відкриваючи в День Святого Миколая Чудотворця Головну ялинку Хорольщини. Цей рік не став винятком, тож на центральній площі міста 19 грудня зібралися дорослі та діти, щоб взяти участь у святковому дійстві. У середмісті розпочався калейдоскоп святково-розважальних заходів, найефектнішим і найдивовижнішим моментом яких став яскравий спалах вогників на новорічній ялинці у супроводі веселих пісень і танців талановитих дітлахів Хорольщини. 

У цю чарівну феєричну мить запалились не лише ілюмінації, а й щасливі вогники в очах присутніх. Відкриття новорічної ялинки, казкової красуні, сповістило про початок новорічно-різдвяних свят.

Почесна місія відкриття Головної ялинки міста і району припала міському голові Сергію Волошину, який з вітальною промовою звернувся до учасників святкового вечора. 

Для хорольців та багаточисельних гостей міста концертно-розважальну програму організували й провели працівники відділу культури і туризму Хорольської РДА, Хорольського РБК, учні шкільних закладів міста, ансамбль народної пісні «Дивоцвіт» Хорольського районного Центру дитячої та юнацької творчості (керівник Людмила Мартьян) та інші самодіяльні творчі колективи.

До відкриття новорічних святкувань підготувалися працівники КП «Комунсервіс», які встановили конструкцію ялинки, прикрасили її гірляндами та декораціями, обладнали сцену у вбрання з новорічною тематикою, підготували й прибрали площу. Нагадаємо, що на придбання конструкції та металоконструкції ялинки у 2016 році було виділено кошти з міського бюджету в сумі майже 100 тис.грн, а також на комплектуючі до неї прикраси  та світлові ілюмінації (в тому числі світлова конструкція «Сніговик») – 95 тис. грн. Приємно, що таке капіталовкладення виправдало себе і вже четвертий рік поспіль ялинка запалює свої вогні на площі, залишаючись головним невід’ємним атрибутом новорічних свят.

Міський голова щиро дякує трудовому колективу КП «Комунсервіс» в особі директора Станіслава Булатова, ФОП Вікторії Кіяшко,  Хорольській філії ПАТ «Полтаваобленерго» в особі керівника Григорія Крупнова за надану допомогу в підготовці до проведення новорічних культурно-розважальних заходів.

Міський голова вітає усіх з наступаючими новорічними святами й запрошує на святкування Нового 2020 року в ніч з 31 грудня на 1 січня. Радо чекаємо хорольців та гостей на центральній площі нашого міста для зустрічі Нового року єдиною дружньою родиною!

 

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]