Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Головні питання виконавчого комітету
2020-04-14

У плановому порядку відбулося шосте у 2020 році засідання виконавчого комітету.  У вівторок, 13 квітня, у залі засідань Хорольської міської ради проведено виконком за участі 8 осіб його персонального складу і за головуванням виконуючої обов’язки міського голови Керекелиці В.М.  Засідання відбулося з дотриманням усіх санітарних норм та з використанням засобів індивідуального захисту в період карантину.  У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема, в епіцентрі уваги членів виконкому було 7 питань порядку денного, із яких два питання – фінансового характеру, три – господарського, одне – соціального і одне – містобудівного. 

Начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Глущенко Ю.О. звітувала по питанню внесення змін до міського бюджету на 2020 рік для забезпечення оплати праці громадян, які зайняті на громадських роботах від Хорольської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості. Також вона звітувала про його виконання за І квартал поточного звітного періоду. З урахуванням змін по доходах міський бюджет виконано за перший квартал цього року на 5,5 млн. грн., а по видатках – на 4,5 млн. грн. По дохідній частині (без врахування трансфертів) міський бюджет виконано на 117% – це співвідношення фактичних надходжень у сумі 5,5 млн. грн. до уточненого планового показника – 4,7 млн. грн.  

Директор КП «Комунсервіс» Булатов С.В. звітував про хід виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста на 2020 рік за І квартал. Ця програма була затверджена депутатами міської ради 29 листопада 2019 року на пленарному засіданні 72-ої чергової сесії з метою реалізації ряду заходів, спрямованих на ефективне функціонування житлово-комунальної сфери, покращення благоустрою Хорола та умов проживання містян, а також створення сприятливого середовища для їх життєдіяльності.

Щорічно міськвиконком проводить конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення рідких та твердих побутових відходів на території міста. Переможці конкурсу визначаються з чітким дотриманням визначеної процедури підготовки та проведення конкурсу, регламентованих відповідним Порядком та на виконання Законів України «Про відходи» та «Благоустрій населених пунктів». Орієнтовні річні обсяги накопичення рідких побутових відходів – 4,3 тис.м³, а твердих побутових відходів – 26,7 тис. м³ на рік. Будь-яке підприємство, яке має наміри здійснювати такий вид господарської діяльності, може скористатися правом взяти участь у конкурсі на паритетних умовах і подати документи, повний перелік яких визначений відповідними рішеннями. Розкриття конвертів із заявками і поданими документами учасників планується на 16 травня 2020 року.

На виконання міської соціальної програми «Турбота» на 2020 рік, яка була затверджена на 72-ій сесії, розглянуто питання про надання матеріальної допомоги мешканців міста. За результатом розгляду комісії, засідання якої відбулося напередодні, адресну матеріальну допомогу на лікування тяжких хвороб призначено трьом хорольцям. Усьог за перший квартал 2020 року грошову допомогу отримали 16 осіб на загальну суму 27,5 тис. гривень.

За результатом розгляду звернення громадянки, присвоєно адресу об’єкту нерухомого майна.

У цілому засідання виконавчого комітету пройшло в діловій, конструктивній атмосфері. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення №50-56, які у визначений законодавством терміни буде оприлюднено у формі відкритих даних у відповідній вкладці розділу «Міська влада» головного меню цього сайту. Повний відеозапис засідання невдовзі буде розміщено у розділі «відео новини» та на каналі YouTube.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Перелік

рішень виконавчого комітету, що включені

в протокол №6 від 14.04.2020 р.

Шосте планове засідання виконавчого комітету, 14.04.2020 р.

50

14.04.2020 р.

Про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік

51

14.04.2020 р.

Про виконання міського бюджету на 2020 рік за І квартал

52

14.04.2020 р.

Про хід виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Хорола на 2020 рік

№53

14.04.2020 р.

Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів у м.Хорол

№54

14.04.2020 р.

Про проведення конкурсу на  визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів у м.Хорол

№55

14.04.2020 р.

Про надання матеріальної допомоги мешканцям міста

№56

14.04.2020 р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна гр. Зеленець О.І.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]