Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

E-декларування
2020-02-28

З 01 січня 2020 року стартував черговий (четвертий) етап електронного декларування. Нагадуємо суб'ктам декларування, що на виконання антикорупційного законодавства України, зокрема ст. 45 Закону України “Про запобігання корупції” особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування терміном до 01.04.2020 року повинні заповнити електронну декларацію в ЄДИНОМУ ДЕРЖАВНОМУ РЕЄСТРІ ДЕКЛАРАЦІЙ на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання корупції за встановленою формою, використовуючи апаратний носій або файл особистого електронного ключа.

Відповідно до Конвенції ООН проти корупції держави - учасниці повинні розробляти і здійснювати ефективну скоординовану політику щодо протидії корупції та утворити з цією метою спеціально уповноважений орган. Відповідні рекомендації надані Україні Групою держав проти корупції (GRECO), Організацією економічної співпраці та розвитку (ОЕСР) та експертами ЄС. В Україні окремими повноваженнями щодо формування та реалізації антикорупційної політики наділені кілька інституцій, серед яких - Національний антикорупційний комітет, Міністерство юстиції України, Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики.

Декларація заповнюється через власний персональний електронний кабінет суб’єкта декларування у системі Єдиного державного реєстру декларацій шляхом заповнення електронної форми і паперова копія декларації не подається!

Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до Указу Президента України від 15.05.2017 №133/2017 р. «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» доступ до окремих поштових серверів у домені .ru обмежений.

У зв’язку з цим для роботи з Реєстром (отримання повідомлень, підтвердження зміни електронного цифрового підпису тощо) слід використовувати поштові скриньки, які не підпадають під зазначені обмеження (наприклад: ukr.net, i.ua, email.ua, gmail.com тощо).

Інструкція для отримання електронного цифрового підпису.

На вебсайті Приват24 (https://www.privat24.ua/) зайти у розділ «Усі послуги», «Бізнес», «Електронний цифровий підпис», «Завантажити сертифікат». Здійснити перевірку вказаних персональних даних, особливо актуальність електронної пошти, до якої маєте доступ. Створюєте сертифікат, підтвердивши пароль і вказавши директорію (папку для зберігання ключа) на ПК.

Увага! Відомості про доходи суб'єкти декларування можуть отримати безоплатно у формі відкритого доступуна офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби УкраїниЗ 2019 року ДФС запровадила новий сервіс автозаповнення декларації про майновий стан і доходи громадян. З покроковою відеоінструкцією можете ознайомитися за посиланням: завантажити.

Для того, щоб подати в електронному вигляді запит для отримання відомостіомостi з Державного реєстру фiзичних осiб - платникiв податкiв про суми виплачених доходiв та утриманих податкiв вiдповiдь на запит у електронному виглядi [F1401802], яка містить інформацію за I-IV квартал звітного 2019 року, необхідно здійснити вхід в особистий електронний кабінет.

Вхід у кабінет здійснюється за допомогою особистого електронного ключа (наприклад наданий кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг АЦСК АТ КБ "Приватбанк" файл особистого електронного ключа має формат pb_хххххххххх.jks, де х – це 10-значний ідентифікаційний податковий номер суб'єкта декларування). Далі вводите пароль, натискаєте "Зчитати" і "Увійти". Форма запиту знаходиться у лівому меню, у вкладці "додатково" → "заяви, запити для отримання інформації".

Далі необхідно заповнити запит [F1301802] , натиснути "Перевірити", "Зберегти" і "Відправити". Очікувана відповідь через деякий час у формі відомості надійде у вкладку "Вхідні/вихідні документи". Отриманий лист у PDF форматі можна відпрвити на друк, натиснувши у верхньому правому кутку іконку для завантаження.

Детальні роз'яснення і рекомендації суб'єктам чергового етапу декларування з вебінару Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на тему: "Зміни в антикорупційному законодавстві України в частині фінансового контролю. Роз'яснення щодо заповнення декларацій у 2020 році" завантажити.

Роз'яснення щодо заповнення декларацій Національного агенства з питань запобігання корупції завантажити.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]