Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Допоможіть врятувати дитині життя!
2021-03-31

Сім’ю Волошин із міста Хорола спіткала велика біда. У трирічного сина Назарчика (27.12.2017 р.н.) діагностували тяжку хворобу. За результатами клінічного імунуцитологічного дослідження лікуючими лікарями поставлено страшний діагноз, у який не хотілося б вірити: «гостра лімфобласна лейкемія (лейкоз)/ рак білих кров’яних клітин».

У кістковому мозку виявлено 50% бластних клітин. Дослідження проводилися референс-лабораторією з лабораторної діагностики онкогематологічних досліджень захворювань Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України «ОХМАТДИТ». Таке медичне заключення шокувало батьків і спонукало до негайних дій аби врятувати життя свого сина.

Лікування гострого лейкозу – дороговартісне і тривале, тому без сторонньої допомоги сім’я не зможе самотужки подолати непростий шлях до одужання дитини.

Батько хворого хлопчика, Сергій Волошин, – учасник бойових дій в зоні АТО/ООС. Він пройшов крізь пекло війни, однак на його долю випало ще страшніше випробування – боротьба за життя свого єдиного сина.

Прохання до всіх небайдужих людей, відгукнутися на заклик про допомогу. Від кожного з нас залежить подальша доля цього милого життєрадісного хлопчика, який повинен ЖИТИ!

Давайте разом подаруємо шанс на порятунок життя Назарчика. Найменша посильна фінансова допомога, доброзичливе побажання чи молитва за здоров’я не дадуть втратити найдорожче – надію на його одужання.

Ми доти залишаємось людьми, доки в наших серцях є співчуття й милосердя, а серед звичних справ – допомога ближнім…

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]