Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

служби міграційної україни чергу система підрозділі роботи чергою кожного відвідувачів запис //dmsu місць сайті через полтавській запису області https
Державна міграційна служба інформує!
2020-03-03

«Записатися в електронну чергу можна трьома способами» – інформує Міграційної служби Полтавщини.

Якщо запланували оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон або ID-картку (першу - за місцем реєстрації) у підрозділі Міграційної служби Полтавщини, то рекомендуємо обрати для себе один із трьох способів запису в електронну чергу.

По-перше, записатися можна онлайн – через сервіс на сайті Державної міграційної служби України за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html або за допомогою чат-бота ДМС у Viber/Telegram https://dmsu.gov.ua/services.html (на найближчі 2 тижні).

По-друге, безпосередньо в територіальному підрозділі міграційної служби:  
  у поточну чергу "сьогодні на сьогодні" (талон видається без визначеного часу, але з ГАРАНТОВАНИМ прийомом У ДЕНЬ ЗВЕРНЕННЯ) або на 35 днів наперед (із зазначенням обраного часу).

По-третє, для кожного способу запису (онлайн або в підрозділі) система бронює приблизно по 1/3 місць. Такий квотний розподіл враховує інтереси тих відвідувачів, які з різних причин не можуть скористатися е-сервісом або хочуть оформити документ у ДЕНЬ ЗВЕРНЕННЯ.

До речі, онлайн-запис на кожен наступний 15-й день* система автоматично відкриває о 0 год.00 хв. – у цей час вільні місця є завжди.

Для оформлення кожного документа (у тому числі дітям) необхідно отримати окремий талон. Це пов'язано з тим, що формування заяви-анкети, фотографування, сканування документів та інше займає певний час.

Система електронної черги функціонує централізовано в автоматизованому режимі, відтак працівники підрозділів служби не мають технічної можливості впливати на її роботу.

У місті Полтаві термінали для роботи з електронною чергою встановлені у Київському РВ за адресою провулок Шкільний,6 та Шевченківському РВ по вул. Героїв Сталінграда,30  УДМС України в Полтавській області.

Якщо в територіальному підрозділі міграційної служби термінал для роботи з електронною чергою ще не встановлено, то попередній запис здійснюється через онлайн-сервіс на сайті ДМС (на 2 тижні наперед), а решта місць резервується для прийому відвідувачів у порядку «живої черги».

Чекаємо на вас!

* Запис можливий тільки на дні роботи підрозділів (відповідно до затверджених графіків).

 

УДМС України в Полтавській області

 

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]