Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

промисловості харчової підприємства підприємств діяльності підприємство працівників приватизації відзначає жовтня галузі вишняківського спиртової існування хорольської серед хорольщини районної україни
День харчової промисловості на Вишняківському МПДП "Укрспирт"
2019-10-17

Незважаючи на тимчасові труднощі, невизначеність із майбутніми перспективами, погоду за вікном і настрій на душі, колектив Вишняківського місця провадження діяльності ДП "Укрспирт" щорічно відзначає професійне свято – День харчової промисловості. Відзначає урочисто, із незгасаючим запалом, незламним оптимізмом і великими надіями на те, що скрутні для підприємства часи і вимушене призупинення виробничого процесу все-таки минуться. Щорічно, у третю неділю жовтня, відповідно до Указу Президента України, національна спільнота відзначає День працівників харчової промисловості. Цьогоріч його святкування припадає на 20 жовтня.

Вишняківське підприємство спиртової промисловості, очолюване директором Ігорем Касічем, підготувалося заздалегідь до проведення урочистостей із нагоди професійного свята і відзначило його раніше – 17 жовтня. Серед поважних гостей були присутні голова Хорольської РДА Лариса Звірко, представник Хорольської районної ради Тетяна Анісімова, міський голова Сергій Волошин та його заступниця з питань діяльності виконавчих органів ради Яна Карманська.

Ігор Петрович на правах господаря привітав трудовий колектив зі святом та розпочав урочисту церемонію нагороджень грамотами різних рівнів найкращих працівників представниками міської та районної влади. До вітань колективу приєдналася і провідний юрисконсульт Жанна Чубенко. Як зазначив директор Вишняківського МПД ДП «Укрспирт», підприємство зараз переживає непрості часи. За всю історію існування заводу, яка налічує на сьогодні 243 роки, були часи економічного зростання, кризи, стагнації. Однак Ігор Петрович, як сучасний управлінець, намагається протистояти негативним макроекономічним політичним чинникам, не допускаючи ліквідації підприємства, зберігаючи його кадровий потенціал. У боротьбі за право існування намагається зберегти робочі місця і продовжити вікові традиції спиртоваріння, які прославили наш край у широкому географічному просторі як на вітчизняному, так і зарубіжному ринках збуту, гучномовним брендом «вишняківський спирт». У даний час події щодо приватизації підприємств спиртової галузі в Україні розвиваються досить стрімко.

Вишняківське підприємство, як об’єкт приватизації, є привабливим передусім завдяки швидкій і зручній логістиці. Коли постане питання приватизації підприємства, то за нього точитимуться запеклі баталії. Усі ці трансформаційні процеси щодо зміни форми власності неминучі. Залишається сподіватися, що приватизація підприємства стане новим стартом його подальшої діяльності та забезпечить стабільне функціонування й ефективну фінансово-господарську діяльність. Забігаючи наперед, хотілося б бачити це підприємство заможним, процвітаючим, із зразково-показовим рівнем організації виробництва, новітніми передовими технологіями та високими показниками економічної ефективності. Успіх його діяльності прямопропорційно впливає на економічний розвиток галузі господарського комплексу Хорольщини, а в свою чергу й на рівень життя і добробут громади.

У статусі державного підприємства завойовано стійку лідируючу позицію серед конкуруючих підприємств завдяки високим якісним показникам готової продукції. Беззаперечним доказом цього є входження в топову п’ятірку провідних підприємств спиртової промисловості України – призерів конкурсу «люксових» спиртів. За результатами конкурсного відбору в 2017 році спирт Вишняківського МПД ДП «Укрспирт», з-поміж представлених зразків спирту етилового ректифікованого сорту «Люкс», визнано найкращим.

Сьогоднішній святковий для вишняківців день був теплим і сонячним, тож будемо сподіватися, що він пророкував наближення просвіту в темному тунелі. Прийміть у цей день і теплі заслужені слова подяки за ваше терпіння, витримку, протистояння проблемам, а також найщиріші вітання з Днем працівників харчової промисловості.

Принагідно вітаємо з професійним святом трудові колективи, ветеранів міських підприємств харчової промисловості: ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування», ПП «Хорольська механізована пекарня» та ТОВ «Фірма «Жадана».

Міцного здоров’я усім, наснаги, гідних матеріальних статків у ваших родинах та нових виробничих успіхів у галузі харчової промисловості на благо Хорольщини.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]