Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ветеранів голова хорольської покоління виховання районної міський молоді нагоди міста також вкотре полтавської людей шемшур особисто обстановці чимало ветерана ві
Честь і слава нашим ветеранам!
2018-09-28

Напередодні святкування Дня ветеранів, в останню п’ятницю вересня, у глядацькому залі Хорольського районного будинку культури відбулися урочистості  з нагоди цього важливого і суспільно значимого свята. Міський голова Волошин С.М. завітав на свято, щоб поспілкуватися з людьми поважного віку й особисто їх привітати. У дружній обстановці урочисті слова для людей похилого віку також висловили голова Хорольської райдержадміністрації Звірко Л.М., депутат Полтавської обласної ради Мухтаров Ф.А. та голова ради Хорольської районної організації ветеранів Полтавської області Кражан Д.А.

Найдостойніших з числа ветеранів, зокрема ветеранів державної служби,  нагородили грамотами Хорольської районної державної адміністрації та Хорольської районної ради. Також в урочистій обстановці за активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток благоустрою міста, виховання молоді міста на кращих традиціях старшого покоління та з нагоди відзначення Дня ветерана грамотами міського голови нагороджено: Ревеку Л.С.; Лещенко В.М.; Шемшур Р.А.; Орендаренко О.М.; Фурсу М.О.; Шоботенко Н.І.; Сенкевич З.Г.; Теренька В.І.; Горюн В.Ю.та Гупало О.І.

Окрім того, за значний внесок у культурний розвиток міста, збереження національних культурних цінностей і традицій, виховання молоді на кращих традиціях старшого покоління та з нагоди відзначення Дня ветерана міський голова оголосив подяку вокально-акапельному ансамблю «Берегиня» та особисто його керівникові Шемшур Р.А.

"Глибоко впевнений, що люди поважного віку, які небайдуже відносяться до рідного куточка, вкладають чимало сил і часу, – це та рушійна сила, яка запускає увесь механізм його розбудови. Саме завдяки злагодженій роботі активістів Громадської ради ветеранів чимало уже зроблено і буде робитися, саме вони подають приклад молоді, додають ентузіазму й підтримують у благих починаннях" – щиро їм подякував міський голова під час привітання. Побажав міцного здоров’я, уваги близьких і рідних, побільше спілкування і взаємопідтримки.

Ми, напевно, відзначаємо це свято саме для того, щоб вкотре задуматися над тим, що нас чекає в старості. А щоб старість не була самотньою, вже сьогодні на власному прикладі потрібно виховувати у молодого покоління повагу до старших.

Попри динамічний темп життя і одвічну зайнятість вміти знайти хвилинку для вхідного дзвінка, дарувати свою увагу, тепло, добре слово… Хочеться сьогодні вкотре нагадати усім, як же важливі саме увага й повага на схилі літ. Щоб ті, хто працює зараз, не забували про людей, на плечі яких лягла тяжка праця й виховання нашого покоління і підтримка нас у вихованні онуків. А ви, шановні ветерани, будьте здоровими, щасливими, оптимістично налаштованими і впевненими у завтрашньому дні!

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]