Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

вулиці інших доріг території роботи вишняки залишилися хмари харчосмакової фабрики) івана напрямку штрихи нанесення дорожньої розмітки картини загальної встановлення (колишньої
Анонс хорольських новин
2019-04-09

У Хоролі весна вже повністю вступила в свої права і роботи проводяться повним ходом. Продовжується озеленення декоративними рослинами багатьох вулиць міста.

Додатково закуплено саджанці деревовидного плакучого карагану «Пендула», гостролистого клену «Глобосум», ялівцю та інших листяних і хвойних дерев низькорослих форм. Зелені насадження прикрасять узбіччя доріг по вулицях Михайла Полонського, Незалежності, Лагодинській, Лубенській та інших.

Після завершення ремонтних робіт по облаштуванню підмостків новою тротуарною плиткою та бордюрним каменем пам’ятнику Шевченкові Т.Г. та ветеранам Афганістану й учасникам бойових дій на території інших держав закладено алеї пам’яті. По вулиці Воскресенській перед фасадом Свято-Успенського собору доповнено колекцію декоративних рослин новими видами.

Завершено капітальний ремонт дорожнього покриття проїжджої частини вулиці Небесної Сотні на спуску від розміщеної по праву сторону приміщення ТОВ «Жадана» (колишньої харчосмакової фабрики) до вулиці Івана Хмари в напрямку до с. Вишняки. Залишилися завершальні штрихи загальної картини – нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків.

Ряди прибиральників території КП "Комунсервіс" поповнилися новим обличчям. Вітаю працівницю з посвятою на нове місце роботи, яке вимагає чимало сил і терпіння. Чого щиро від душі бажаю, а ще міцного здоров'я, успіхів і доброзичливого дружнього прийому зі сторони колективу.

У планах ще багато об’єктів будівництва – як доріг, так і архітектурних споруд, які потребують ремонту та приведення у належний експлуатаційний та естетично прийнятний стан. Але все по порядку і на все свій час.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]