Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

4 липня 2020 року: 5-та річниця Національної поліції України
2020-07-03

Із початку реформи поліція поступово, але впевнено й переконливо доводить громадянам свою ефективність. З кожним днем зміцнюється авторитет поліції, а її персонал стає прикладом честі, сміливості, високих моральних чеснот, громадянської зрілості та професійної компетентності. Рівень довіри і відчуття захищеності серед людей зростає – а це чи не найважливіші критерії оцінювання роботи національної поліції.

Праця вартових нашого спокійного цивільного життя і правопорядку нелегка, а часом –вкрай небезпечна. Тож у День професійного свята висловимо вдячність представникам поліції за важливу суспільну справу – забезпечення охорони прав і свобод людини, організацію ефективної роботи інтегрованої системи запобігання, розкриття і протидії злочинності,  профілактику правопорушень, підтримання публічної (громадської) безпеки і порядку, розкриття злочинності, протидію незаконному обігу зброї, впровадження новітніх методів боротьби із кримінальними та іншими правопорушеннями, оперативне реагування на виклики громадян, службу на постах і маршрутах патрулювання та багато іншого. І це далеко не повний перелік конкретної роботи і досягнень, які отримали високу оцінку нашої громади завдяки професійному виконанню завдань нашими вартовими правопорядку.

Безперечно, потрібно віддати належне сучасним поліцейським за те, що зачасту їм доводиться ризикувати своїм здоров’ям, а можливо й життям під час виконання службових обов’язків.  

Традиційно урочистості з нагоди професійного свята пройшли у приміщенні глядацького залу Хорольського райвідділу поліції по вулиці Незалежності, 80. На сьогоднішній день на варті правопорядку й безпеки громадян міста та району стоять 59 співробітників поліції у складі штату.

З нагоди професійного свята міський голова Сергій Волошин разом із заступником з питань діяльності виконавчих органів ради Яною Карманською привітав начальника та персональний склад райвідділу поліції з побажаннями старанно дбати про правопорядок та безпеку громади, творчо та сумлінно ставитися до виконання службових доручень, неухильно дотримуватися службової дисципліни, бути відданими важливої для всіх нас справі. До привітань також долучилися голова Хорольської РДА Роман Миколайович Гловацький та його заступник Дмитро Григорович Кудря, заступник голови Хорольської районної ради Юлія Вікторівна Бойко.

Цьогоріч, за поданням Хорольського ВП ГУНП в Полтавській області грамотами міського голови нагороджено відмінників поліцейської служби, яких визначено кращими за професійними якостями та досягненнями: підполковника поліції, начальника сектору кримінальної поліції, заступника начальника Хорольського відділу поліції Максима Івановича Бодака; капітана поліції, старшого уповноваженого сектору кримінальної поліції Андрія Сергійовича Лисенка; старшого сержанта поліції, поліцейського сектору реагування патрульної поліції №4 Руслана Івановича Онупка; майора поліції, інспектора слідчого відділення Світлану Миколаївну Шукшину та майора поліції, інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Сергія Миколайовича Ярошенка.

Щиро бажаємо представникам мужньої професії міцного здоров’я, завзяття, витримки, терпіння, високих професійних здобутків, морального та матеріального задоволення від своєї роботи, просування вгору кар’єрними сходами, а в родинах – миру, злагоди й благополуччя. Нехай превентивна робота повністю витіснить ту, яка несе в собі потенційні ризики й загрози для здоров’я чи життя. Якомога менше Вам екстремальних ситуацій з підвищеним рівнем небезпеки та побільше приємних, радісних моментів.

Будьте сміливими, хоробрими, справедливими, рішучими, відданими своїй справі, з честю й гідністю несіть високе звання поліцейського!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]