Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

поліції хорольського області сектору полтавській голова старшого безпеки правопорядку роботи лейтенанта україни національної професійного порядку дільничого обласної публічної охорони
4 липня 2018 року - третя річниця Дня Національної поліції
2018-07-04

Усі зміни сприймаються по-різному, але на сьогоднішній день реформа поліції довела свою необхідність, значимість і ефективність. Рівень довіри у громадян до поліції виріс і день за днем посилюється відчуття захищеності, а це – основні показники результативності нелегкої і часом вкрай небезпечної для життя праці.

Найголовніші досягнення сучасних представників поліції – це надійне забезпечення охорони публічної безпеки і порядку, організація ефективної роботи інтегрованої системи запобігання, розкриття і протидії злочинності, оперативне реагування на кримінальні та інші правопорушення й події, впровадження новітніх методів боротьби зі злочинністю тощо.

Це далеко не повний перелік конкретної роботи і досягнень, які отримали високу оцінку нашої громади завдяки професійному виконанню завдань нашими вартовими правопорядку.

Ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки та порядку, Указом Президента України від 04 квітня 2018 року №97 встановлено загальнодержавне свято – День Національної поліції України. Цим директивним документом з 2018 року його відзначення перенесено з 4 серпня на 4 липня.

З нагоди третьої річниці професійного свята для співробітників поліції відбулися урочистості в Хорольському районному будинку культури. Міський голова Сергій Михайлович Волошин через невідкладні справи, на жаль, не мав змоги бути присутнім на святковому заході, але довірив цю почесну місію своєму заступнику з питань діяльності виконавчих органів ради Яні Юріївні Карманській. Серед запрошених керівників місцевої і обласної влади адресували вітання начальнику та кадровому складу Хорольського відділу поліції ГУНП в Полтавській області: депутат Полтавської обласної ради, голова правління ПрАТ «Хорольський механічний завод» Михайло Іванович Міщенко, голова Хорольської районної ради Віра Анатоліївна Мартюк, т.в.о. голови райдержадміністрації Сергій Гаврилович Абрамов. До привітань служителів правопорядку також долучились: генеральний директор ТОВ Агрофірма «Хорольська» Павло Олександрович Кандиба, начальник Хорольського відділу Лубенської місцевої прокуратури Полтавської області Вікторія Іванівна Мазур та керівник Вишняківського місця провадження діяльності ДП "Укрспирт" Ігор Петрович Касіч.

Свій трудовий колектив та колег привітав начальник Хорольського ВП ГУНП в Полтавській області, майор поліції Юрій Миколайович Лохвицький.

Традиційно, кращих у сфері захисту правопорядку і безпеки громади міста та району відзначили грамотами й нагородами різних рівнів. Грамотами міського голови нагороджено кращих представників професії – співробітників поліції Хорольського ВП ГУНП в Полтавській області: старшого лейтенанта поліції, заступника начальника Володимира Сергійовича Устименка; майора поліції, старшого інспектора-чергового сектору реагування патрульної поліції №3 Миколу Миколайовича Деркача; капітана поліції, оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Сергія Володимировича Буліна; старшого лейтенанта поліції, дільничого офіцера поліції сектору превенції Артема Ігоровича Петіка; старшого лейтенанта поліції, дільничого офіцера поліції сектору превенції Артура Вікторовича Вовка.

Органи державної влади і місцевого самоврядування повинні спільно працювати з районним відділом поліції і захищати права громадян. Саме тому, будемо намагатися робити все від нас залежне, аби поліція Хорольщини відчувала нашу підтримку.

Щиро бажаю всьому персональному складу Хорольського ВП ГУНП в Полтавській області, аби профілактична робота повністю витіснила ту, яка пов’язана з ризиками, екстремальними ситуаціями і підвищеним рівнем небезпеки. Щоб кожен поліцейський, який захищає місто, район і державу в цілому, отримував моральне задоволення від роботи та достойне матеріальне забезпечення. Здоров’я вам міцного, невичерпних сил і енергії, наснаги, витримки, стійкості, терпіння, стрімкого просування вверх по кар’єрних сходах, родинного та професійного благополуччя.

Будьте завжди відданими своїй справі та з честю несіть високе звання поліцейського!

 

З повагою – міський голова С.М.Волошин!

 

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]