Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

1 вересня – День знань!
2021-09-01
Дорогі школярі, студенти, шановні педагоги та батьки! Прийміть щирі вітання з початком нового навчального року – зі святом першого дзвоника та Днем знань! 1 вересня радісно відкривають двері для своїх учнів та студентів освітні навчальні заклади на території Хорольської міської ТГ – ВСП «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії», Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців та заклади загальної середньої освіти Хорольської міської ради.

Усі 24 школи громади підготовлені до нового навчального року та відсьогодні розпочанають навчально-виховний процес для здобувачів освіти. Велика вдячність за це відділу освіти, молоді та спорту, директорам освітніх закладів, учителям, батькам, спонсорам та всім небайдужим, хто з турботою про дітлахів долучився до підготовки приміщень класів і шкіл, забезпечив придбання предметів, матеріалів і обладнання для навчання, подарунків першокласникам.

Новий навчальний рік означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги – до країни Знань. А ще знаменує початок наступного етапу в житті кожного з нас, адже попереду – нові цілі, мрії, пізнання, відкриття та здобутки. Це хвилююче й особливе свято як для тих школярів, які вперше йдуть до школи, так і для тих, хто останній рік буде навчатися у випускних класах перед стартом у доросле життя. Для студентів це свято є початком нових звершень і здобуття теоретичних знань і практичних навичок для освоєння обраних професій.

Адресую слова вдячності та побажання міцного здоров’я, витримки та толерантності шановним учителям. Ви не тільки щедро ділитесь своїм досвідом і знаннями, а й виховуєте нове покоління українців, патріотів нашої держави. На Вас покладена відповідальна суспільна місія, адже у Ваших руках не просто навчання й виховання, а формування освічених, культурних, ініціативних і відповідальних особистостей.

Любіть нашу дорогу Україну, рідну мову солов’їну, поважайте працю людей та їх знання, розвивайте власні пізнання та підвищуйте свій рівень інтелекту для того, щоб будувати щасливе майбутнє нашої громади, а також єдиної, міцної і заможної європейської держави.

Усім учасникам освітнього процесу бажаю невичерпних сил та наснаги, оптимізму, непохитної віри й впевненості у завтрашньому дні, мирного неба та всіх життєвих гараздів! Зі святом! З Днем знань! Успіхів у новому навчальному році!

 
З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН!
 
Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]