Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вартові чистоти й порядку нашого міста
2019-03-15

Працівників комунального підприємства «Комунсервіс» по праву можна вважати господарями нашого Хорола. Єдиний у місті суб’єкт господарювання комунальної власності міської ради щороку, у третю неділю березня, відзначає професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. У цьому році свято комунальників припало на 15 березня і за доброю традицію було відзначене у великому родинному колі з 70-ти осіб трудового колективу.

Історія заснування сучасного КП «Комунсервіс» налічує понад 15 років і бере свій початок з 29 жовтня 2003 року, коли відповідно до рішення 14 сесії Хорольської міської ради IV скликання відбулось перетворення Хорольського виробничого управління житлово-комунального господарства.

Професійним гаслом та принципово важливою позицією трудового колективу та директора КП «Комунсервіс» Владислава Івановича Вовка є високоякісне забезпечення послуг міському населенню, не шкодуючи ані часу, ані зусиль для пошуку конструктивного розв’язання проблем. На жаль, житлово-комунальне господарство, як важлива соціально орієнтована ланка економічної стабільності міста, в умовах сьогодення постійно супроводжується проблемами, найбільш гостра з яких – це матеріально-технічного забезпечення підприємства. Однак міська рада всебічно намагається підтримати власне комунальне підприємство, щоб багатогалузевий господарський комплекс не був збитковим і тримався на плаву за будь-яких несприятливих макро- та мікроекономічних чинників.

За останні три роки, як ніколи раніше, міська рада забезпечила суттєве оновлення матеріально-технічної бази комунального підприємства. Протягом 2016-2018 років з міського бюджету ради придбано й передано на баланс КП «Комунсервіс»: два трактора МТЗ 82.1.26 «Беларусь»; грейферний навантажувач РГБ-1.0; автобус «Еталон» А079.52.10; два триколісних моторолера «Геркулес»; три професійні мотокоси FS-250; причіп тракторний спеціальний двомісний самоскидний 2ПТС-4,5; два глибинні артезіанські насосні агрегати для безперебійного забезпечення населення питною водою та багато іншого. На постійній основі забезпечується фінансування робіт з благоустрою міста по Програмі соціально-економічного розвитку міста Хорола, яке включає й оплату праці прибиральникам території.

Успішність і ефективність управління житлово-комунальною галуззю залежить не лише від фінансового і матеріально-технічного забезпечення, а й від ініціативності, ентузіазму, сумлінної праці трудового колективу та керівника. Наші хорольські комунальники переконливо доводять свою небайдужість, турботу про комфорт і побутові зручності для містян. Вони вдень і вночі, незалежно від часу доби, за будь-яких погодних умов, у пекельну спеку, у морози, снігопади й заметілі, у зливи й хуртовини готові самовіддано працювати, навіть понаднормово, жертвувати собою й поступатися власними інтересами задля наших благ і нормальної життєдіяльності Хорола. Усе те, що для нас є звичним, для працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення дається непросто, іноді ціною терпіння й випробувань на моральну стійкість і фізичну витривалість. Саме вони розпочинають свій робочий день в той час, коли більшість містян ще навіть не прокинулись. Їх праця, безумовно, нелегка і супроводжується рядом специфічних складностей, часто невдячна, але надзвичайно потрібна людям.

Міський голова Волошин Сергій Михайлович, разом зі своїм заступником з питань діяльності виконавчих органів міської ради Місніченком Валентином Олексійовичем, долучився в цей святковий день до поздоровлень та взяв участь в урочистій церемонії вручень почесних нагород трудівникам незамінної й суспільно важливої комунальної сфери.

Найвищої нагороди – грамоти Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської облдержадміністрації (директор Голбан Т.Г) і обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Латиш П.М.), удостоєна начальник фінансового відділу КП «Комунсервіс» Дешева Ірина Миколаївна.

Із вдячністю за щоденну наполегливу працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання своїх службових обов’язків і вагомий внесок у позитивні зміни в нашому місті відзначено почесними грамотами міської ради 18 працівників КП «Комунсервіс». Цьогоріч відзнаки отримали: інженер з експлуатації споруд та устаткування водопровідно-каналізаційного господарства Дядюренко Сергій Володимирович; машиніст насосних установок Іщенко Олександр Петрович; майстер благоустрою Скубієнко Олександр Борисович; інспектор благоустрою Чишко Ніна Василівна; юрисконсульт Репік Олеся Сергіївна; фахівець у сфері поводження з ТПВ Ткаченко Людмила Анатоліївна; інженер з охорони праці Цівина Антоніна Сергіївна. За цілорічну копітку й тяжку фізичну роботу нагороджено весь дружний і завзятий колектив прибиральників території: Плужник Ганну Михайлівну; Скрипник Віру Валентинівну; Сидоренко Тамару Михайлівну; Синягівську Світлану Іванівну; Грищенко Галину Володимирівну; Хропка Олександра Михайловича; Кунець Тетяну Миколаївну; Короленко Людмилу Іванівну; Решетняк Любов Миколаївну і Прудиус Наталію Олексіївну. Окрім грамот міської ради працівники отримали відзнаки різних рівнів. Зливами аплодисментів і щирою радістю за трудові здобутки підтримували колеги один одного. Атмосфера була по-справжньому святковою, теплою, дружною, невимушеною, про що свідчать світлини на добру згадку.

Окрім працівників КП «Комунсервіс» також нагороджено грамотами міської ради машиністів насосної станції ТОВ «Хоролсаночистка»: Дорошенка Сергія Єгоровича; Турівненка Олександра Григоровича та Погрібняка Сергія Анатолійовича.

Не лише у святковий день, а й щоденно ми повинні бути вдячними праці і старанням працівників цієї суспільно важливої і значимої сфери. КП «Комунсервіс» стабільно забезпечує належний стан проїзної частини доріг і тротуарів Хорола, постачає питну воду для організацій та населення, оперативно ліквідовує пориви водопровідної мережі, здійснює пасажирські перевезення громадським комунальним транспортом на маршруті загального користування, виконує комплекс робіт по озелененню й благоустрою міста, обслуговує мережі вуличного освітлення та надає цілий ряд інших необхідних послуг. КП «Комунсервіс» (керівник Вовк В.І.), ТОВ «Хоролсаночистка» (керівник Романча Г.А.) та ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» (керівник Сучко О.В.) цілодобово забезпечують послуги з водовідведення, підтримують безперебійну роботу інженерних комунікацій, зокрема очисних споруд та каналізаційно-насосної станції.
  Ви робите все можливе, щоб широкий спектр цих послуг відповідав якісним і кількісним вимогам, а головне – запитам наших містян. Саме від Ваших фахових умінь, професіоналізму і сумлінності залежить загальна картина соціального настрою хорольчан.

У цей прекрасний святковий день календаря побажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, завзяття, натхнення та безмежних сил, миру, злагоди й родинного благополуччя, щастя, радості й достатку у ваших оселях. Нехай Ваші трудові здобутки, професійні успіхи й відповідальне ставлення до поставлених завдань стануть запорукою стабільності й процвітання нашого міста.

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]