Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста місто кожного хорол рідного любов добробуту рідне хорольців хорольці наших родині кожній дітей батьків заради творити зусиллями маємо
Привітання з Днем міста
2013-09-20

ШАНОВНІ ХОРОЛЬЦІ !

 

Дозвольте мені привітати Вас з ювілейною дато, яку ми відзначаємо в ці дні - 930- річницею нашого чарівного міста Хорол !

 

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об'єднує усіх, кому дорогий наш Хорол. Рідне місто славиться людьми - талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.

Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є ваша, дорогі хорольці, самовіддана праця та велика любов до рідного міста.

Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Тож я дякую кожному з вас за всі добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій рідного міста, покращення добробуту хорольців.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до Хорола, адже саме ми спільними зусиллями маємо кожного дня, кожного року творити наше місто заради наших батьків і наших дітей.

Зичу кожній родині здоров’я і процвітання, миру і злагоди, щастя і добробуту, здійснення всіх світлих мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах!

Хай квітне наш рідний Хорол!

Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед хорольців.

З Днем народження, рідне місто!

З повагою міський голова Ігор Свириденко

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]