Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Основні питання останньої чергової сесії VII скликання
2020-11-27

27 листопада 2020 року за головуванням міського голови Сергія Волошина відбулося пленарне засідання 84-ої чергової сесії Хорольської міської ради VII скликання. 14 із 26-ти депутатів персонального складу ради взяли участь у засіданні. Присутні на сесійному засіданні депутати забезпечили кворум, тож засідання визначено повноважним. На порядку денному розглянуто  28 питань, включаючи різне. Прийнято відповідні рішення, зокрема 2 – фінансового і соціального напрямку, 4 – із майнових питань та 21 – на врегулювання земельних відносин на території міста Хорола.

Перед початком сесійного засідання Сергій Михайлович привітав Діденка Романа Валентиновича, який відзначив свій День народження 11 листопада. Також вітання приймала сьогоднішня іменинниця – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карманська Яна Юріївна.

Депутатами прийнято до відома звіт про хід виконання соціальної Програми «Турбота» за 10 місяців 2020 року. Затверджено зміни до показників міського бюджету на 2020 рік. Відділом бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення здійснено перерозподіл видатків міського бюджету для проведення розрахунків за науково-технічні послуги у галузі інженерії, а саме: з державної експертизи матеріалів геолого-економічної оцінки (ГЕО) експлуатаційних запасів питних підземних вод четвертого родовища міста Хорола.

Переважна більшість земельних питань стосувалася продовження договорів оренди землі громадянам та фізичним-особам підприємцям, які попередньо звернулися в профільний відділ з письмовими заявами. Також депутатами надано дозволи на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність громадянам на території м. Хорол. Затверджено виготовлену технічну документацію із землеустрою та передано у власність земельні ділянки громадянам у відповідності до положень Земельного кодексу України.

Через впровадження реформи децентралізації з подальшою ліквідацією Хорольської районної ради стало актуальним і проблематичним питання передачі рухомого та нерухомого майна, яке було закріплене за відділом управління майном та закладами соціальної сфери Хорольської районної ради та підрозділів Хорольської райдержадміністрації. Розглянуто важливі питання стосовно майна, яке буде передано у комунальну власність Хорольської міської ради. Одноголосно прийнято рішення про прийняття підприємств, установ, організацій із спільної власності територіальних громад Хорольського району в комунальну власність Хорольської міської ради. Також Хорольській міській раді буде передано планшети Prestigio Multipad Wize 3111 із спільної власності територіальних громад Хорольського району для забезпечення функціонування відділів новоствореної територіальної громади. Для забезпечення приймання-передачі майна Хорольська міська рада увійшла до складу співзасновників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад колишнього Хорольського району та організацій Хорольської РДА.

Прийняті рішення (№1853-№1879) з їх переліком та протокол поіменного голосування по кожному питанню буде розміщено у встановлений чинним законодавством термін у відповідних вкладках головного меню «Міська влада» цього сайту. Посилання з каналу YouTube на повний відеозапис 84-ої сесії незабаром буде розміщено у розділі "Відеоновини".

У цілому останнє пленарне засідання Хорольської міської ради 7-го скликання пройшло результативно, у діловій, спокійній та конструктивній атмосфері.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]