Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

День Європи на БАМі
2014-05-19

ДЕНЬ ЄВРОПИ НА БАМІ

(або: як ідею маленької студентки ХАПК допоміг реалізувати великий дядя фермер із Штомпелівки)

 

17 травня групка хорольських волонтерів вирішила відсвяткувати День Європи на БАМі.

Не секрет, що у Європі люди дотримуються чистоти не тільки в своєму домі, а і у навколишньому середовищі. І більшою мірою не тому, що бояться величезних штрафів за забруднення того таки середовища, а тому, що європейцям притаманна висока екологічна культура (в принципі, як і взагалі культура поведінки).

От небайдужі до навколишнього середовища нашого міста юнаки і дівчата вирішили відзначити День Європи по-європейськи, а саме зробити місце відпочинку багатьох хорольчан - пляжну зону ставка БАМ (що поблизу молокозаводу) - також європейською, тобто чистою.

Ідейним лідером-організатором була Семенюта Маша (ХАПК, група О-21). Зателефонувала своїм знайомим, роздрукувала і поширила листівки в районі молокозаводу. Головна проблема постала у вивозі зібраного сміття. І тут допомогла голова Хорольської районної ради Бойко Ю.В., яка познайомила із справжнім патріотом своєї Батьківщини - фермером Москальцем М.М., який відразу відгукнувся допомогти екоініціаторам.

На жаль, охочих бути справжніми європейцями виявилось небагато - студенти ХАПК Семенюта Марія, Назаренко Антон, Семенюта Дмитро, Міщенко Влад, учениці НВК Бабко Маргарита, Каплюк Ліза, Чех Лілія. Але це не завадило роботі. За кілька годин пляжна зона БАМу і сміття біля контейнера було зібрано, розсортовано (скло, пластик, інше сміття), завантажено і вивезено. А ми повертались додому стомлені, але з хорошим настроєм, з розумінням того, що зробили добру справу.

Окремо велику подяку хочемо виразити МОСКАЛЬЦЮ МИКОЛІ МИХАЙЛОВИЧУ, який не просто вивіз сміття, а й погодився з нами співпрацювати і в подальшому, та висловив багато ідей по облаштуванню цього місця відпочинку.

Думаємо, що цей невеличкий екодесант стане початком нашого європейського життя. Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Закликаємо всіх відпочивальників БАМу взяти участь у подальшому облаштуванні даного місця відпочинку.

Автор: Олена Свириденко

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]