Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

виконавчого комітету засідання використання підсумками міської виконкому сцени питань рішення розділі хорольської комунсервіс» умови монтаж демонтаж власності порядку комунальної
Засідання виконавчого комітету
2019-07-01

У позаплановому порядку відбулося восьме в цьому році засідання виконавчого комітету. Необхідність у проведенні засідання виникла через актуальність питання ефективного використання комунальної власності. За підсумками проведених розрахунків фахівцем з економічних питань КП «Комунсервіс» використання сцени, яка перебуває на балансі комунального підприємства, є збитковою.

Для уникнення збитковості та покриття витрат на монтаж, демонтаж, освітлення, встановлення «сценічного одягу» та оплату праці працівників з благоустрою, водіїв та зварювальників вирішено встановити орендну плату за використання сцени. Відтепер, при проведенні масових заходів у місті або за його межами, за умови транспортування конструкції, використання сцени буде можливою за умови оплати її погодинної оренди та фіксованої суми за монтаж і демонтаж. Оплата буде здійснювати на договірних умовах між сторонами – замовником і КП «Комунсервіс», як орендодавцем.

Окрім цього, розглянуто питання про внесення змін до складу опікунської ради у зв’язку зі змінами в персональному складі виконавчого комітету і затвердженням на посаду керуючої справами (секретаря) виконкому Тарабан Марини. Секретаря виконкому обрано за підсумками виборів депутатами міської ради на пленарному засіданні 66 сесії від 27 червня цього року.

За підсумками розгляду двох питань порядку денного засідання виконкому ухвалено відповідні рішення (№77-78), які в установлені чинним законодавством терміни буде розміщено у формі відкритих даних у розділі «Міська влада», а повний відеозапис засідання – у розділі «Відео новини» та на каналі YouTube Хорольської міської ради.

Міський голова подякував членам виконавчого комітету за плідну співпрацю та вирішення важливих господарських питань для міста.

 

Перелік

рішень виконавчого комітету, що включені

в протокол №8 від 01.07.2019 р.

 

Восьме позапланове засідання виконавчого комітету, 01.07.2019 р.

№77

01.07.2019р.

Про ефективне використання майна комунальної власності

№78

01.07.2019р.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 17.12.2015 року №308 "Про склад опікунської ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради"

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]