Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

хорольської району здоров’я центр хорольського медицини медичного медична охорони сестра загальної практики міської сімейної кращий районної хорол голова пмсд» заві
Відзначення Дня медичного працівника в Хоролі
2018-06-15

На календарі свят України є знаменна та визначна дата – День медичного працівника. Цього року відзначення професійного свята працівників галузі охорони здоров’я припадає на 17 червня – третю неділю першого літнього місяця. Традиційно з нагоди святкування для людей в білих халатах організовано урочисті заходи, які відбулися в Хорольському районному будинку культури 15 червня 2018 року.

Невимушену атмосферу дружнього спілкування з публікою створили очільники місцевої влади, які висловили щирі слова вдячності і побажали медикам всіляких життєвих гараздів, успіхів, нових досягнень та звершень у професійній діяльності. На урочистому заході були присутні голова Хорольської райдержадміністрації Лариса Звірко, голова Хорольської районної ради Віра Мартюк, голова міської ради Сергій Волошин, депутат районної ради Анатолій пасюта, головний лікар Хорольської ЦРЛ Михайло Виноград, головний лікар ЛЗ «Центр ПМСД» Хорольського району Леонід Соболь, голови первинних профспілкових організацій Хорольської ЦРЛ Тетяна Бабай та ЛЗ «Центр ПМСД» Хорольського району Тетяна Костиренко.

У рамках щорічного святкування не обійшлося без урочистого нагородження почесними грамотами різних рівнів владних структур міста, району і області кращих працівників медичної сфери Хорольщини. З нагоди відзначення Дня медичного працівника, за високий професіоналізм, ініціативність та добросовісне відношення до виконання посадових обов’язків грамоти від Хорольської міської ради та грошові винагороди отримали працівники лікарняного закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Хорольського району: заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення, з експертизи тимчасової непрацездатності Галина Радченко, завідувач господарства Олександр Фісун, бухгалтер Сергій Штомпель, сестра медична загальної практики – сімейної медицини АЗПМС №2 м.Хорол Юлія Троценко. Нагороджені Почесними грамотами міської ради працівники Хорольської центральної районної лікарні: сестра медична неврологічного відділення Наталія Бас, лікар-хірург Олена Безбах, молодша медична сестра бактеріологічної лабораторії Надія Барабанщикова, лікар-нарколог Вікторія Багно, лікар-рентгенолог Віктор Павлухін. Зі складу депутатів Хорольської міської ради сьомого скликання нагороджено: лікаря-анестезіолога Хорольської ЦРЛ Сергія Бажана, лікаря-ортопеда-травматолога Романа Донця та лікаря-епідеміолога Хорольського МВП ЛД ДУ "Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України" Ларису Кавалер.

Високою нагородою – премією імені Миколи Скліфасофського в номінації «Кращий вузькопрофільний фахівець галузі охорони здоров’я» нагороджена завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 1 м. Хорол ЛЗ «Центр ПМСД» Галина Березенко. Не менш престижними преміями імені Михайла Полонського відзначені в номінаціях: «Кращий керівник закладу охорони здоров’я» – завідувач амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 2 м. Хорол Оксана Товстошкур, «Кращий лікар» – лікар-анестезіолог Хорольської ЦРЛ Тамара Бова та «Кращий медичний працівник середньої ланки» – сестра медична загальної практики – сімейної медицини Клепачівської амбулаторії Хорольського району Віра Бриковець.

В якості подарунку колективам медичних установ Хорольщини, які великою родиною зібралися в глядацькому залі РБК, були представлені яскраві музичні та хореографічні композиції у виконанні талановитих творчих колективів, солістів та дуетів міста і району.

Споконвіків найбільшим скарбом для людини було і залишається здоров’я, тому професія лікарів і медичного персоналу заслужено вважається суспільно важливою, необхідною, значимою, почесною, благородною і шанованою. На медиків покладена важлива і дуже складна місія, адже вона вимагає великої віддачі сил, неабияких зусиль, часу, витримки, терпіння, пильності, поглиблених знань і практичних навичок, уважності і не допускає хибних рішень, вагань і помилок. Саме в руках лікарів і медперсоналу знаходиться наше здоров’я, самопочуття, а іноді й життя! Саме ваша професійна компетентність та турботливе відношення до пацієнтів вселяє в них надію, яка допомагає організму мобілізуватися для боротьби з різними хворобами і недугами. І що може бути ціннішим за щиру вдячність пацієнтів? Повага й визнання серед людей – це найвища винагорода за самовіддану працю.

Хочеться вірити, що найкращі традиції хорольської медицини – висока громадська відповідальність, лікарська честь, порядність, медична етика та спартанська витривалість – будуть примножуватись та слугуватимуть на благо громаді.

Висловлюю щирі слова всім тим, хто щоденною копіткою працею всіляко допомагає людям, приймає на себе і поділяє важкий тягар болю і страждань, стоїть на варті охорони здоров’я і життя. Нехай сторицею повернеться до вас добро, щоденна подвижницька праця та жертовність. Здоров’я вам і вашим рідним, щастя, родинного тепла і злагоди, достатку, миру, оптимізму, здійснення мрій і задумів.

Будьте вірними клятві Гіппократа, творіть добро на благо людям!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]