Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

відділення хорольській роботи хворих міській лікарні невідкладної медичної відділень допомоги невідкладних хорольська навчання заклад експлуатацію також межах надання приймального
У Хорольській міській лікарні розпочали обстеження хворих на комп’ютерному томографі
2021-07-15

Як повідомила прес-служба Полтавської обласної державної адміністрації за дорученням губернатора Полтавщини Олега Синєгубова його перший заступник Дмитро Лунін у межах робочого візиту оглянув роботу відділення невідкладних станів з травматологічними ліжками КНП "Хорольська міська лікарня" Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

Це одне з восьми приймальних відділень, які на Полтавщині реконструюють у межах президентської програми «EMERGENCY-2020» (з англ. «надзвичайний стан»), яка є частиною Національної програми «Велике будівництво».

Як анонсувалося раніше, відділення невідкладної медичної допомоги в Хорольській міській лікарні створено шляхом реконструкції приймального і травматологічного відділень та інтегровано в єдине приміщення медзакладу для покращення зручності та якісного рівня надання медичних послуг. Капітальний ремонт виконано за рахунок субвенційних коштів із державного бюджету.

Будівельні роботи на об’єкті завершено наприкінці минулого року, також одержано декларацію про готовність до введення в експлуатацію та роботи з повним навантаженням. У заклад доставили рентген-апарат і УЗД, комп’ютерний томограф. Обладнання вже змонтовано, налаштовано, персонал пройшов навчання роботи на КТ і протестував апарат на перших пацієнтах.

Під час навчання лікарів на комп’ютерному томографі було обстежено 15 хворих, у деяких виявили патологію і вчасно прооперували. Планується завершити налагодження рентгена до кінця цього тижня та розпочати експлуатацію за його медичним приначенням для надання невідкладної медичної допомоги пацієнтам відразу після того, як буде оформлена належним чином уся дозвільна документація.

Головний лікар опорного закладу охорони здоров’я у госпітальних округах – КНП «Хорольська МЛ» Михайло Виноград зазначив, що госпіталізація в заклад відбуватиметься саме через це відділення, в якому цілодобово можуть приймати 50 хворих, які мешкають у Хорольській міській територіальній громаді, та 3-4 сусідніх. Підготовлені три палати на 10 ліжок для пацієнтів при невідкладних станах, поряд працюватиме й операційна.

Також у лікарні планують провести зовнішню реконструкцію приймального відділення і спорудити пандус.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]