Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Старт весняних робіт
2019-03-21

Із приходом весни все в природі оживає і співає, кипить і вирує всюди життя. Під звуки моторів спецтехніки пожвавились роботи і в Хоролі, які першочергово були заплановані на весну.

Турбуючись про безпеку і життя містян, працівники КП «Комунсервіс» приступили до ліквідації аварійних, сухостійних і фаутних дерев. Ми з вами наслухані про прикрі трагічні випадки, коли на території України під час сильних буревіїв повалені дерева, уламки будівельних матеріалів, сухе гілля стали причиною травмування і навіть загибелі людей, у тому числі дітей.

Щоб попередити й уникнути подібні печальні історії на прикладі інших населених пунктів, комунальники долучилися до робіт по вирубці сухостою та порослі у невідкладному порядку. Із метою санітарної очистки дерев від сухих, гнилих чи вражених гілок та для формування нової крони, омолодження дерев паралельно проводиться їх кронування. Для цього залучено спеціалізовану техніку – телескопічний підйомник, який дозволяє обрізати гілки з верхівок дерев та у важкодоступних місцях.

Після кронування дерев по вулиці Незалежності поблизу будівлі міського відділення поштового зв’язку Полтавської дирекції ПАТ «Укрпошта» територія стала більш просторою. Коли сформуються нові крони дерев цілісна картина вулиці із нового зеленого коридору буде більш привабливою.

Мешканці вулиці Чигринівка нарешті дочекалися поточного ремонту проблемної ділянки дороги без твердого асфальтового покриття, де найближчим часом будуть виконані роботи по щебенінню. Дорожнє полотно від будинку №69 до будинку №83 загальною протяжністю 500 метрів уже розрівняно грейдером і завезено щебінь. Увесь обсяг робіт планується виконати в максимально короткі терміни, поки в ґрунті є волога і відповідно матеріал можна буде рівномірно утрамбувати для створення більш щільного і твердого ґрунтового покриття проїжджої частини.

Повним ходом ідуть роботи і на найбільш стратегічно важливому і дороговартісному об’єкті капітального будівництва. Наразі ремонтується дорожна артерія обласного значення по вулиці Небесної Сотні (на спуску від будівлі ТОВ «Жадана» до вулиці Івана Хмари). У кінці минулого року підрядною організацією ТОВ «БУДТЕХІНДУСТРІЯ ІНВЕСТ» здійснено фрезування асфальтового покриття центральної вулиці та виконані роботи по заміні старих бетонних бордюр на нові. Вартість цих робіт склала близько 400,0 тис. грн., а тепер проводитимуться завершальні роботи по асфальтуванню. На ці заходи на минулій позачерговій 61 сесії, пленарне засідання якого відбулося 18 березня 2019 року, виділено 1 млн. 80 тис. гривень.

 

Очікуйте нових змін на краще, будьте оптимістично налаштованими і все неодмінно здійсниться!

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]