Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

життя свого завжди міської років жінки гордістю тетяна виконавчого тоном піднесеним голосі поділилася обличчі співрозмовниця усміхненому можливо емоції проти
Щасливі моменти особистих свят хорольських довгожителів
2020-01-22

У рамках міської соціальної програми «Турбота» на 2020 рік міська рада проводить вітальні заходи для громадян міста, яким виповнюється 90 і більше років. Народжену в січні пенсіонерку-довгожительку Тетяну Миколаївну Іващенко 22 січня привітав особисто міський голова Сергій Волошин у супроводі керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Марини Тарабан.

На 92 році життя іменинниця не втрачає почуття гумору, намагається самотужки виконувати нескладні домашні справи аби тільки не залежуватися і завжди залишатися в тонусі. «Життя – це рух» – як житєве гасло прозвучало з вуст мудрої жінки і з цим складно не погодитися. Мабуть, саме в такому оптимістичному настрої і криєтся секрет довголіття й бадьорості літніх людей.

Ще з порогу Тетяна Миколаїна зустрічала гостей дотепними жартами, наперебій розповідаючи про цікаві історії свого життя. Вона не весь час проживала в Хоролі, лише на схилі свого віку поселилася на вулиці Яблуневій, потім Береговій, і ось уже понад 20 років місто стало настільки близьким по духу, що без вагань і з особливою гордістю називає себе хорольчанкою.

Народилася й виросла наша довгожителька у сусідньому Миргородському районі, на Шарківщині. Трудові дороги героїні цієї публікації ведуть до села Дібрівки, яке розташоване на лівому березі річки Лихобабівка. Саме там, на відомому в масштабах України і далеко за її межами Дібрівському кінному заводі, більшу частину свого життя трудівниця провела у догляді за племінними скакунами. Завод розводив російських та орловських рисаків, а також новоолександрівських ваговозів. Тетяна Миколаївна була у складі відібраного персоналу, якому доручався догляд за цінними породами коней. Найбільший на той час конезавод заснований ще у 1888 році великим князем Дмитром Костянтиновичем Романовим. Таке особливе місце роботи залишило найбільше згадок для жінки поважного віку і її позитивні емоції не можливо було приховати на усміхненому доброму обличчі.

З гордістю і піднесеним тоном у голосі поділилася співрозмовниця, що багата не лише роками, а й великою кількістю близьких родичів. Вона має трьох дітей (одну дитину, на жаль, втратила), семеро онуків і дванадцять правнуків, але не проти поповнення родини Іващенків.

Представники міської ради приєдналися до поздоровлень від її найменшої доньки Лариси, яка спільно проживає й піклується про маму. Чарівні господині приємно вразили нас гостинністю, частуваннями й доброзичливою атмосферою в затишному домі.

Шановна Тетяно Миколаїівно! Прийміть вітання від міського голови, депутатського корпусу, виконавчого апарату Хорольської міської ради та всієї громади Хорольщини. Щиросердно бажаємо прожити ще багато щасливих років, сповнених життєвими гараздами, невиправним оптимізмом і радістю. Нехай завжди буде запашний хліб на Вашому столі і частіше злітаються у гості діти, внуки й правнуки. Хай у Вашій оселі завжди лунає сміх, панують достаток, благополуччя і злагода. Миру й добра Вам та Вашим рідним!

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]