Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

учасників коледжу обласної полтавської вогнику хорольської міської голова представників пам'ять загиблим забезпечили примирення ветеранів аварії загиблого співчуття державної життя їдальні
Одне небо – один мир!
2017-05-05

Вперше міською радою започатковано святкування Дня пам’яті і примирення та 72-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в колі різних поколінь людей. 04 травня 2017 року на виконання Програми проведення масових заходів Хорольської міської ради на 2017 рік організовано святковий вогник, на який запрошено ветеранів війни, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, воїнів інтернаціоналістів – учасників бойових дій в Афганістані, учасників АТО, представників Громадської ради ветеранів при виконавчому комітеті Хорольської міської ради та інших представників громадськості в загальній кількості близько 100 осіб.

На вогнику були присутні представники обласної та районної влади, зокрема депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров та голова Хорольської районної державної адміністрації Лариса Звірко.  Головним ведучим на урочистому заході був Віктор Ємець, який вразив глибокими пізнаннями про цікаві життєві історії учасників дійства, дідів-прадідів в далекі воєнні роки, розповів про бойові подвиги і особливості непростої військової служби учасників АТО, сколихнув спогадами про минуле афганців і ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Захід відбувся в їдальні Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії, приміщення якого люб’язно надав директор навчального закладу Ростислав Гузик. Урочисту концертну програму, пронизану патріотичним духом, забезпечили студентська молодь та педагогічний колектив коледжу. Міський голова і апарат міської ради виносить щиру вдячність представникам коледжу, зокрема директору Ростиславу Гузику, заступнику по навчальній роботі Миколі Чишку, персоналу їдальні за смачні пригощання гостей і талановитих студентів, які своєю пісенною і поетичною творчістю забезпечили незабутню атмосферу з радісними посмішками, щирими сльозами співчуття, жалю і печалі.

Пам'ять загиблим – у спадок живим і цю пам'ять ми пронесемо скрізь покоління. Загиблих національних героїв, мужніх синів України пом’янули хвилиною мовчання, стоячи схиливши голову із скорботою в серцях. Згадали загиблого земляка Андрія Деребченка і виразили співчуття його матері Т.М.Палкіній, яка була серед запрошених у залі. На жаль, його не повернути, але і мама і всі, хто його знає і просто чув пишаються подвигом і мужністю, адже він героїчно загинув, захищаючи державний суверенітет і цілісність нашої держави. На визнання вагомих особистих заслуг перед Полтавщиною та Україною, за зразкове виконання військового і громадянського обов’язку солдату Андрію Васильовичу Деребченку було вручено свідоцтво про занесення до Книги Пошани Полтавської обласної ради.  Присутні на вогнику учасники АТО мовчки підійшли до мами загиблого воїна-героя і без слів, але з вологими очима подарували квіти… Як сини, як справжні захисники матерів, сестер, всіх співвітчизників.

З поетичним твором власного авторства виступила Катерина Мартюк, яка зачитала пронизливий патріотичний вірш «Прапор єдності». Концертна програма супроводжувалася ефектною тематичною презентацією відеороликів та фото слайдів.

По завершенню вогнику було вручено квіти запрошеним гостям в знак глибокої поваги і вдячності за наше життя і життя майбутніх поколінь. Тож доземний уклін живим, а загиблим – слава!

Хай буде мир, хай більше не горить у пеклі війн людське життя!

Фоторепортаж до Дня пам'яті та примирення можна переглянути в розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]