Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Мотокрос - 2018
2018-09-02

У місті Хоролі на території колишнього цегельного заводу мотокросмени із різних куточків України змагалися за першість у І етапі Кубку Центрального регіону України та Кубку Хорольщини - 2018. Цьогоріч, 2 вересня, потерпаючи від пекельної спеки, хорольці та гості міста мали змогу повболівати за витривалих, сильних, віртуозних спортсменів і поринути в атмосферу потужних, емоційних, особливих змагань з мотоциклетного спорту. 

А особливі вони через те, що ювілейні – у цьому році мотокрос відгримів в п’ятнадцятий раз! Вражаючий термін, коли навіть в скрутні часи ініціативна група мотофанатів на чолі з членом Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради Гловою В.А рік у рік знаходили можливість організовувати і проводити високовартісні змагання всеукраїнського рівня.

У ефектних, видовищних і непростих перегонах взяли участь спортсмени-професіонали і аматори, майстри спорту, представники спортивно-технічних клубів з різних міст України – це Бобринець, Горішні Плавні, Дніпро, Жовті Води, Запоріжжя, Кременчук, Кропивницький, Ніжин, Полтава, Рівне, Ромни, Сміла, Суми, Харків, Хорол та Черкаси.

Хорольський мототрек за переконанням професіоналів мотокросу по праву вважається однією з найскладніших трас в Україні. В урочистій церемонії відкриття взяли участь очільники місцевої влади: голова Хорольської районної державної адміністрації Звірко Л.М., голова Хорольської районної ради Мартюк В.А., перший заступник голови Хорольської РДА Абрамов С.Г. та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карманська Я.Ю.

Ведучою програми спортивно-масового заходу була директор Хорольської ДЮСШ, заступник голови Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради Гордійченко Т.О. Право підняття Державного Прапора України традиційно надано наймолодшим учасникам спортивних змагань – чарівній Мельниковій Каріні (9 років) та Вовку Артему (6 років), а також найстаршому учаснику – Бородіну Володимиру (64 роки).

За підсумком восьми заїздів, в яких взяли участь біля 30-ти гонщиків різних класів, суддівською колегією були виявлені лідери та головні претенденти на перемогу цього сезону.

Видовищні змагання проведено завдяки спільним зусиллям багатьох небайдужих людей, шанувальників екстремального виду спорту, ініціаторів, організаторів, спонсорів. Організаційна й фінансова підтримка спортивних змагань з мотокросу цьогоріч надана: Хорольською районною державною адміністрацією, Хорольською районною радою, відділом освіти, молоді та спорту Хорольської РДА та Хорольською міською радою. Головними спонсорами заходу були: депутат Полтавської обласної ради, голова правління ПрАТ «Хорольський механічний завод» Міщенко М.І., депутат Полтавської обласної ради Мухтаров Ф.А., голова правління СВК «Перемога» Пасюта А.Г., ПрАТ «Хорольський механічний завод», ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування». Підтримку і допомогу в проведенні свята забезпечили відділ культури та туризму Хорольської РДА, КП «Комунсервіс».

Міський голова Волошин С.М. висловлює щиру вдячність від себе особисто, від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету Хорольської міської ради спортсменам, спонсорам, організаторам, ініціаторам проведення змагань з мотокросу.

Нехай процвітає Хорол спортивний!

МОТОКРОС-2018

Результати змагань

1. Учасники заїзду в класі «Аматори»

І місце

Петяков Ігор

м. Хорол (Полтавська обл.)

ІІ місце

Жук Андрій

м. Ніжин (Чернігівська обл.)

ІІІ місце

Цинов Михайло

м. Запоріжжя

2. Учасники заїзду в класі «Ветерани» (І підгрупа)

І місце

Глова Віктор

м. Хорол (Полтавська обл.)

ІІ місце

Уткін Костянтин

м. Полтава

ІІІ місце

Чернокондратенко Володимир

м. Кременчук (Полтавська обл.)

3. Учасники заїзду в класі «Ветерани» (ІІ підгрупа – 50+)

І місце

Міхневич Ігор

м. Полтава

ІІ місце

Петренко Віталій

м. Суми

ІІІ місце

Кріпак Сергій

м. Кропивницький

4. Учасники заїзду у класі «МХ-2»

І місце

Неруш Семен

м. Дніпро

ІІ місце

Добринін Артем

м. Харків

ІІІ місце

Чен Микола

м. Черкаси

5. Учасники заїзду в класі «OPEN»

І місце

Чернов Дмитро

м. Жовті Води (Дніпропетровська обл.)

ІІ місце

Діденко Сергій

м. Кременчук

(Полтавська обл.)

ІІІ місце

Єфремян Руслан

м. Харків

6. Учасники заїзду в класі «50 см³»

І місце

Шаманський Даниїл

м. Кропивницький

ІІ місце

Мельникова Каріна

М. Бобринець

(Кіровоградська обл.)

ІІІ місце

Вовк Артем

м. Сміла (Черкаська обл.)

7. Учасники заїзду в класі «60 см³»

І місце

Сітак Данило

м. Ромни (Сумська обл.)

ІІ місце

Озерянський Микита

м. Дніпро

ІІІ місце

Фесенко Ярослав

м. Дніпро

8. Учасники заїзду в класі «85 см³»

І місце

Кугот Дмитро

м. Сміла (Черкаська обл.)

ІІ місце

Радченко Данило

м. Кропивницький

ІІІ місце

Лавріненко Олександр

м. Кропивницький

Нагородження в командному заліку

І місце

Спортивно-технічний клуб «Адреналін»

м. Бобринець та м. Кропивницький

ІІ місце

м. Сміла

Автор: Григораш І.О.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]