Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни mastercard start українських &mdash цифрової трансформації цього стартапів компанії банку заступника підтримку програма розвитку процес можливість національного межах підприємці
Мінцифри з партнерами запускають програму підтримки для українських підприємців
2022-06-09

Улітку цього року відбудеться запуск нової ініціативи в межах програми Start Path*, розробленої спеціально для українських фінтех-компаній та підприємців. Це можливість для стартапів пришвидшити свій розвиток. На першому етапі п’ять українських стартапів протягом шести місяців отримуватимуть менторську*  підтримку, доступ до ресурсів і нетворкінгу з провідними експертами. 

Це має допомогти в масштабуванні та пришвидшенні розвитку їхнього бізнесу, а також сприятиме подальшому відновленню України.

Процес подання заявок стартуватиме вже цього літа.

На сьогодні в межах Start Path підтримку отримали понад 300 стартапів по всьому світу. Наразі ці компанії виходять на публічні ринки, стають «єдинорогами» та укладають тривалі комерційні контракти з Mastercard. Серед відомих учасників Start Path — компанії CNote, Doconomy, Revolut та Subaio.

Нову ініціативу, яка є продовженням глобальної програми Start Path, оголосили на фінтех-події Money 20/20 Europe в Амстердамі за участі генерального директора Mastercard в Україні та Молдові Інги Андреєвої, заступника Голови Національного банку України Олексія Шабана та заступника Міністра цифрової трансформації України Олександра Борнякова.

Програма реалізовуватиметься Mastercard за підтримки Національного банку України та Міністерства цифрової трансформації України.

Нагадаємо, у травні цього року Mastercard спільно з Міністерством цифрової трансформації України відкрили консультаційний центр Дія.Бізнес для українських МСБ у Варшаві.

 

___________________________________

* Start Path — це глобальна програма, що дає можливість технологічним стартапам на зрілих етапах розвитку швидко масштабуватися завдяки доступу до технологій Mastercard, експертизі та мережі партнерів.
* Менторство або менторинг — це процес взаємодії більш досвідченої в певній сфері людини з менш досвідченою, при якому відбувається передача знань, навичок, вмінь.
Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]