Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

автомобілів україни українського небайдужих лінії допомагати потреб земляки хорольської хорольська військ кожен безцінний область вклад навіть захисників походження відправлено співвітчизникі
Єдиним фронтом в протистоянні імперії зла
2022-08-04

Триває 162 доба героїчного протистояння наших мужніх захисників російській навалі. Близиться холодна осіння пора і якщо бойові дії на лінії зіткнення української та російської армії продовжаться до зими, то повертати тимчасово окуповану територію буде вкрай важко. Країна-терорист хоче скористатися загостренням штучно створюваної енергетичної кризи з початком опалювального сезону, щоб загнати Україну в глухий кут і продовжити залякувати й диктувати світу свої умови. 

Тож час – безцінний, а кожен день вартує життів захисників і захисниць, мирних мешканців, дітей…

Кожен з нас може з користю використати свій час, ресурси і можливості, щоб допомогти добрими стравами Збройним силам України виконати священну місію – вигнати дике плем’я орків, наблизити Перемогу і відновити мир у нашій державі. Навіть найменша доброчинна пожертва, будь-який донат – це безцінний вклад у загальну національну скарбничку, яка направлена на збереження територіальної цілісності й суверенітету України.

Хорольська міська територіальна громада не збавляє обертів і продовжує допомагати захисникам на волонтерському фронті в тилу. Усе частіше з території опорного закладу «Хорольська гімназія» Хорольської міської ради одна за другою відлітають залізні «ластівочки» на передові лінії вогню.

За новинами в громаді та в Україні слідкують наші земляки з різних географічних куточків і навіть континентів. Американці українського походження, родом із села Штомпелівка, вирішили зробити свій вклад у здолання ворога. Перебуваючи далеко за океаном, усім серцем і душею наші земляки залишаються близькими до Батьківщини і до біди українського народу. Тож небайдужі патріоти передали 6000 у.о. хорольським волонтерам для придбання чергових автомобілів військовослужбовцям.

Як зазначив один із найактивніших представників волонтерського руху Хорольщини Микола Копайгора, пошуки автомобілів у доброму технічному стані й за помірну вартість – задача не з простих. Однак вдалося знайти небайдужих співвітчизників із міста Ковеля Волинської області, з якими на сьогодні налагоджено тісні партнерські відносини. За благодійні 6000 у.о. вони продали для потреб військових два мікроавтобуси, один із яких днями відправлено в Чернігівську область для танкової бригади (як анонсувалося раніше).

За другим вантажно-пасажирським мікроавтобусом Mercedes Vito 4 серпня прибув наш земляк-військовослужбовець Максим Горб. Командування 58 мотопіхотної бригада імені гетьмана Івана Виговського мотопіхотних військ у складі Сухопутних військ ЗСУ доручило йому доставити автомобіль на передову в Донецьку область.  

У загальному підсумку з Хорольської громади відправлено для потреб ЗСУ на фронтові позиції вже 16 автомобілів. Із них:   10 авто – придбано за кошти благодійного фонду «Інтелект», 2 – від американців українського походження і 4 – від небайдужих родин хорольців.

Що більше людей буде допомагати ЗСУ, приєднається до захисту свободи та права, то швидше закінчиться жорстока і безглузда російська війна проти України, цивілізації і людства. Ми не можемо здатися, зламатися, зігнутися і впасти на коліна. Доведемо, що свобода і правда завжди перемагають!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]