Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

фестивалю хорольської полтавської молодіжного лубен україни голови серед києва хорола області міської особі хорольський хамфест- харківської змагань президент спортивного сергі
ХАМФЕСТ-2017
2017-07-05

Вже другий рік поспіль на Хорольщині проводиться молодіжний аматорський фестиваль – ХАМФЕСТ. В цьому році проведення масштабного молодіжного масового заходу припало на перший день липня. Учасниками цього дійства стала не лише молодіжна аудиторія, а й дітлахи і люди зрілого віку. Цікаво було без винятку всім, адже програма молодіжного фестивалю була максимально насиченою, наскільки це було можливо. І кожен знайшов для себе щось цікаве і захопливе.

Атмосфера молодіжного свята була настільки пронизана позитивною енергією, що на завершення відбулася природна розрядками з громом, блискавками і літнім живильним дощем.

Можна з впевненістю констатувати той факт, що ХАМФЕСТ-2017 набув статусу всеукраїнського молодіжного фестивалю. Серед учасників були представники не лише з нашої Полтавської області, а й з різних куточків України. Сподіваємося, що популярність ХАМФЕСТ'у з кожним роком буде набувати все більших обертів і забезпечить стрімке розширення кола шанувальників. Хорольці – люди гостинні, тож раді будемо зустріти всіх і кожного на лоні мальовничої природи річки Голубихи.

Фестиваль стартував з ефектного і видовищного виступу спортсменів-важкоатлетів. Близько ста спортсменів і спортсменок завітали на фестиваль з різних областей України: Харківської, Черкаської, Київської, Хмельницької, Полтавської, з міст: Києва, Харкова, Тернополя, Черкас, Чорнобаю, Решетилівки, Лубен, Миргорода, Хорола та інших. Чемпіонат UPC (Ukrainian Powerlifting Committee) «Khorol Pawerland 2017» з окремих вправ пауерліфтингу, екстремального жиму та підйому штанги на біцепс вперше в історії Федерації обласного рівня відбувся під відкритим небом. Серед почесних гостей спортивних змагань були президент Федерації UPC з м. Києва Богдан Воробей та віце-президент UPC з м. Києва Олександр Погасій, регіональний президент Федерації UPC Полтавської області Ігор Гамарнік, президент Хмельницької та Тернопільської областей Назар Солян, судді міжнародної категорії – Юрій Костенко, Олег Починок, Андрій Романчук. В супроводі гучних аплодисментів і овацій глядачів відбувся виступ самого старшого спортсмена 1943 року народження Володимира Василенка з м. Лубен. Головним організатором чемпіонату був керівник СК «Sparta», заступник голови Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради Алексеєнко Денис.

Армрестлінг-клуб імені Юрія Дігтяря під керівництвом Владислава Гунявого об’єднав на турнірному змаганні спортсменів з Полтавської, Харківської та Сумської областей. В рукоборстві змагалися справжні професіонали, майстри спорту, багаторазові чемпіони України, Європи, світу серед різновікових категорій спортсменів, а саме: Лілія Занько, Руслана Кулик, Марина Шуліка, Марина Левченко, Денис Матяш, Ігор Окара, Артем Письмак та інші.

Окрім силових спортивних змагань поціновувачі пляжного волейболу, міні-футболу, шахів і шашок мали змогу позмагатися в турнірах ХАМФЕСТ’у. Була задіяна суддівська колегія з волейболу в особі Сергія Лисенка, з міні-футболу – Івана Галайди, з шахів і шашок – Віталія Бибика. Організацію проведення змагань і нагородження грамотами і ексклюзивними медалями фестивалю забезпечила громадська організація «Гостромисл», яку очолює ініціативна, наполеглива, креативна людина, активний громадський діяч, депутат міської ради Сергій Луценко. Зі складу депутатів Хорольської міської ради сьомого скликання активну участь в організації і проведенні ХАМФЕСТ’у-2017 взяли Олег Баканов, Володимир Третяк та Микола Гавриленко.

Вперше на ХАМФЕСТ’і організовано розваги, рухливі ігри, веселі конкурси для дітлахів. На «Дитячій галявині» лунав гомінкий дитячий сміх і в їх очах іскрилася щира радість. Ведучими заходу були професійні аматори Яна Переятинець та Катя Кібенко. А дякуючи спонсорам фестивалю, малечу порадували не лише позитивними враженнями, а й цікавими подарунками.

Родзинкою молодіжного фестивалю стала ярмарка  ручних робіт народних умільців. Хочеться відмітити оригінальні сувенірні вироби з мила полтавчанки Олени Шевченко. Майстер біотату Юлія Буховенко з Києва знайшла своїх прихильників серед цінителів боді-арту, яким зробила неповторні розписи витіюватими візерунками мехенді.

Драйвовості дійству додав мотопропробіг, участь в якому взяли байкери з Миргорода, Лубен, Хорола, Карлівки, Кобиляк, Шишак, Яготина та Харківської області. Колону фотолюбителів повів за собою координатор мотопробігу Руслан Алієв. Маршрут пробігу на залізних конях проліг через село Бочки і перехрестя ДРП-5, де відбулося покладання квітів учасниками колективного заїзду в знак вшанування пам’яті загиблим в ДТП водіїв мотоциклетних транспортних засобів.

З метою уникнення травматизму та забезпечення правопорядку на фестивалі були задіяні співробітники Хорольської підстанції екстреної допомоги, Хорольської ПМСД, Хорольського районного відділення ГУ НП України в Полтавській області.

В спеціальній зоні було встановлено військовий намет і на мобільній військовій польовій кухні готували борщ, пшоняну кашу, салати та багато інших смачнезних страв. Задіяно чимало вправних поварів і помічників по кухні з Хорола, Черкас, Полтави, Горішніх Плавнів: Михайло Грищенко, Наталія Скубенко, Анна Коваль, Олена Мурашкіна, Наталія Павленко, Інна Бодняк, Вадим Ільшев, Арсен Абдулаєв, Юлія Шевчук. Намет і причіпну кухню люб’язно надало військове командування 831-ої бригади тактичної авіації міста Миргорода з метою військово-патріотичного виховання майбутніх захисників цілісності і суверенітету нашої України.

Ближче до вечора розпочалися живі виступи рок-гуртів на музичній сцені під супроводом професійних звукорежисерів з міста Лубен. Запальні ведучі Катерина Кібенко і Андрій Потерайло розігрівали публіку і розважали гостей ХАМФЕСТ’у.

Між виступами рок-гуртів вітальна промова прозвучала від голови Хорольської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлії Бойко та міського голови Сергія Волошина. Міський голова всебічно підтримує подібні молодіжні заходи і на підтримку в проведенні фестивалю щорічно забезпечує фінансування за діючими цільовими програмами.

Музичний виступ рок-гуртів ХАМФЕСТ’у акцентував на собі особливу увагу. В цьому році різноманіття кількості талановитих музик вражає: пісні подарували гурт «Спасибі мала», «Zip Lover», «F.Hate» і «Царство Шута» з м. Полтава, «Дзиґа» з м. Хорола, «SAHARA» і «Plan B» з м. Пирятина, «Теорія Інших» з м. Гадяча, «ParadoX» з м. Лубен. Наприкінці концертної програми  музичне шоу супроводжувалося феєричними світловими ефектами з грозового неба.

Основні спонсори (партнери) в проведенні молодіжного фестивалю ХАМФЕСТ-2017: Хорольська міська рада в особі міського голови Сергія Волошина та депутатського корпусу, Управлінню у справах сім'ї, молоді і спорту Полтавської обласної державної адміністрації в особі Олександра Буцького, депутати Полтавської обласної ради Михайло Міщенко та Ігор Сірик, депутат Хорольської районної ради Юрій Лещенко, комунальне підприємство «Комунсервіс» в особі Владислава Вовка, ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» на чолі з директором Олександром Сучко, ПрАТ «Хорольський механічний завод», ПП «Хорольські ласощі», ПП «Хорольський хліб», компанія спортивного харчування PowerPro, компанія спортивного харчування «Біос Протеїн», магазин спортивного одягу «Athlete-House», магазини «Автомаг», «Домовичок», «Скутерок», компанія «Екомісто», ПАБ «Магніт» та приватні підприємці міста.

Інформаційна підтримка: Хорольська міська газета «Наш Хорол» та офіційний сайт Хорольської міської ради horol.com.ua, Хорольський сайт horol.at.ua, телекомпанія «Лубни» та ТРК «Пирятин».

Міський голова від себе особисто та від імені депутатського корпусу виносить слова вдячності організаторам та ініціативній групі за проведення такого масштабного фестивалю, який об’єднав навколо себе молодь і різновікову цільову аудиторію. Бажаємо, щоб ХАМФЕСТ набув важливого символічного значення на національному рівні, демонструючи можливість і вміння організації активного культурного відпочинку молоді з широким спектром інтересів, захоплень і хобі. Молодь має невичерпний потенціал в напрямку реалізації своїх талантів, вмінь, здібностей і досягнень. Тож нехай ХАМФЕСТ з кожним роком згуртовує все більше і більше шанувальників, залишаючи приємні враження і згадки.

 

Фоторепортаж "ХАМФЕСТ-2017" можна переглянути в розділі Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]