Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги суб’єктів господарювання Хорольської міської територіальної громади!
2022-05-31

З метою підтримки та забезпечення усім необхідним Збройних сил України, медиків, територіальних оборон, надання гуманітарної допомоги населенню нашої країни Європейська Бізнес Асоціація трансформувала під потреби війни свій онлайн центр повторного використання – Sekond Chance Bank (Банк Другий Шанс для речей, що були у користуванні).

Ця платформа повністю адаптована під збір оголошень про необхідну продукцію (засоби захисту, ліки, продукти, техніку, одяг, засоби гігієни та дезінфекції тощо), яка необхідна країні (армії, медикам, ТрО, населенню та іншим) у час війни, задля поширення цієї інформації серед компаній-членів Асоціації (яких близько 1000)та інших представників бізнесу.

Second Chance Bank / Банк Другий Шанс – це проєкт, спрямований на розвиток культури повторного використання речей і свідомого ставлення до нашої планети. Ця платформа є онлайн reuse центром. Якщо говорити мовою амбітної цілі – то це спосіб зробити внесок в сталий розвиток бізнесу та створити зручний і простий у користуванні майданчик, де речі будуть отримувати «друге життя» та приносити користь тим, хто має у цьому потребу. Отримання речей, що розміщуються на платформі, для цілей їх подальшого перепродажу (в тому числі, на будь-яких майданчиках та маркетпрейсах) не є прийнятним та йде у розріз із завданнями та місією Проєкту.

На платформі вже опубліковано близько 100 потреб. Їх можна посортувати по категоріях, областях та органах влади для більш швидкого пошуку. Кожна потреба містить детальну інформацію про необхідну продукцію, бажану кількість та контактні дані відповідальних осіб, з якими можна зв’язатися безпосередньо для уточнення деталей.

Також на цій платформі містяться пропозиції – оголошення з інформацією про допомогу, яку бізнес готовий надати під час війни іншому бізнесу, населенню, представникам державної влади. Всі пропозиції можна відсортувати по місцезнаходженню та категоріях.

Сподіваємося, що ця платформа буде допомагати бізнесу та громадам, волонтерам, медикам, представникам влади знаходити необхідні у військовий час потреби та поширювати інформацію про існуючі пропозиції.

Якщо ви бажаєте розмістити пропозицію або потребу на майданчику Second Chance Bank, це можна зробити самостійно, натиснувши на кнопку «Створити оголошення» та вчиняючи кроки згідно з підказками, або можна надіслати відповідну інформацію на e-mail: [email protected].

 

Долучайтесь – надайте вашим речам другий шанс, адже вони того варті!

 

Більш докладно про соціальний проєкт за посиланням: https://eba.com.ua/second-chance-bank/

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]