Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

голова хорольської товариств районної міської працівників україні міський сергій колектив кооперації процвітання споживчих липня ветерани урочистій обстановці сумлінну данильченко багаторі
З Міжнародним днем кооперативів!
2018-07-06

Міжнародний день кооперативів за старою доброю традицією відзначається українцями та світовою спільнотою влітку – в першу суботу липня.

Це професійне свято в Україні покликане створити основу для формування ефективної системи співпраці, єдності, солідарності усіх представників кооперативних товариств, об’єднань і підприємств в боротьбі за соціально-економічний прогрес, розвиток і процвітання країни. Кооперативний рух в Україні зародився майже півтора століття тому і відіграє важливу роль для суспільства. Він забезпечує зайнятість і задовольняє споживчі потреби населення, використовуючи місцеві ресурси на оптимальному рівні.

У нашому місті функціонує Хорольська районна спілка споживчих товариств Полтавської облспоживспілки, яку очолює голова правління Володимир Семенович Шишка. Напередодні Дня працівників кооперації України, 6 липня 2018 року, завітав привітати очільника і трудовий колектив цієї організації з професійним святом.

Міський голова Сергій Михайлович Волошин мав честь бути присутнім на урочистому заході в числі президії. До привітань кооператорів також долучились очільники районної влади: т.в.о. голови Хорольської районної державної адміністрації Сергій Гаврилович Абрамов та голова Хорольської районної ради Віра Анатоліївна Мартюк. Вітальне слово тримали ветерани споживчої кооперації, представниці Громадської ради ветеранів при виконавчому комітеті Хорольської міської ради: Галина Михайлівна Козлова (голова ради) та Тетяна Андріївна Данильченко.

В урочистій обстановці в глядацькому залі райспоживспілки по вулиці Шевченка, 34 відбулась церемонія вручення нагород кращих працівників. За багаторічну сумлінну працю почесною грамотою міської ради нагороджено контролера ринку Івченко Любов Дмитрівну.

Вельмишановні працівники та ветерани кооперативного руху Хорольщини та всієї України! Міський голова від себе особисто, від імені депутатського корпусу, виконавчого апарату міської ради вітає колектив і керівника Хорольської спілки споживчих товариств з побажаннями відмінного стану здоров’я, прекрасного самопочуття, невичерпної енергії, професійного росту, миру нашій країні й кожному дому, стабільності та процвітання. Нехай здійсняться всі ваші мрії й сподівання, а повсякденна невтомна праця дарує задоволення, приносить результат і примножує достаток.

Щоб день за днем усім жилося краще!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]