Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

звірко сільської хорольської голові засідання розвитку ялосовецької сергій району голова виконання співпраці звітував начальник райдержадміністрації громади вирішення після школи
Виїзне засідання координаційної ради при голові Хорольської РДА
2018-02-19

16 лютого 2018 року в залі засідань Ялосовецької сільської ради відбулося виїзне засідання координаціної ради при голові Хорольської районної державної адміністрації Ларисі Звірко, в якому взяв участь міський голова Сергій Волошин. В робочому засіданні взяли участь керівники апарату та структурних підрозділів, спеціалісти райдержадміністрації, голова та заступник Хорольської районної ради, начальник відділу поліції ГУНП в Полтавській області, голови сільських рад, представники громади, ЗМІ та інші.

Традиційно голова сільської ради Сергій Турчанінов на правах господаря зробив для численної делегації цікаву екскурсію по об’єктах соціальної сфери: завітали до Ялосовецької загальноосвітньої середньої школи І-ІІІ ступенів, фельдшерсько-акушерського пункту, сільського спортивного залу та будинку культури. Особливі враження залишилися після відвідання шкільного музею, який містить рідкісні унікальні експонати історико-культурної спадщини місцевої громади. На добру згадку зробив світлини з учнями школи, від спілкування з якими отримав масу позитивних вражень. Всього у школі навчається 120 дітей.

На початку офіційної частини засідання колегії Лариса Звірко, як головуюча, надала слово для виступу помічнику народного депутата Костянтина Іщейкіна Дмитру Кубраку. Він звернувся до присутніх із закликом про співпрацю і наголосив на готовність нардепа сприяти у залученні фінансових ресурсів для ефективного вирішення соціально-економічних проблем громад на селі.

Завідувач сектору економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Дмитро Кудря звітував перед учасниками засідання про підсумки соціально-економічного розвитку та виконання бюджету району за 2017 рік та стан виконання Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України». Співдоповідачем по даному питанню була начальник фінансового управління райдержадміністрації Вікторія Похилько.

Головний лікар ЛЗ «Центр ПМСД» Хорольського району Леонід Соболь розповів присутнім про покращення фінансування та зміцнення матеріально-технічної бази медичних закладів на селі. Після його виступу Ялосовецький сільський голова Сергій Турчанінов звітував про здійснення виконавчим комітетом сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади впродовж 2015-2017 років. Лариса Звірко акцентувала увагу на актуальній проблемі сьогодення – роздільному збиранню твердих побутових відходів та пошуку шляхів її вирішення.

Практика проведення таких виїзних засідань є ефективним інструментом комунікації регіонального менеджменту та запорукою тісної співпраці і взаємодії в напрямку розвитку територіальних громад нашого району. Тож вдячний голові Хорольської РДА Ларисі Звірко за запрошення, а голові Ялосовецької сільської ради Сергію Турчанінову за гостинний прийом. Завжди готовий до конструктивного діалогу і співпраці.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]