Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Увага, важлива інформація!
2020-04-17

Шановні хорольці!

На період вихідних і Великодніх свят запроваджуються обмеження щодо пересування громадян та їх перебування в громадських місцях у період вихідних і святкових днів:

- починаючи з 13:00 год. суботи 18 квітня 2020 року до 06:00 год. вівторка 21 квітня 2020 року.

Ці обмежувальні заходи запроваджені місцевою та регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області при Полтавській ОДА, яку очолює Олег Синєгубов. Засідання комісій відбулося 16.04.2020 року в режимі відеоселектору за участі голів районних державних адміністрацій, керівників органів місцевого самоврядування, районних служб та відомств.

Напередодні засідання у соціальній мережі Facebook поширилася недостовірна інформація про заборону роботи торговельних закладів на підвідомчих територіях адміністративно-територіальних одиниць на період вихідних та святкових днів. Усі суб’єкти господарювання, у тому числі й ті, які здійснюють торгівлю продуктами харчування, будуть продовжувати роботу в період вихідних і святкових днів. Комісія не застосовувала додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи щодо роботи закладів торговельного і побутового обслуговування населення, яким дозволено здійснювати діяльність на період карантину постановою КМУ від 11 березня 2020 р. №211 «Про запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Додаткові карантинні обмеження стосуються лише пересування громадян та їх перебування у громадських місцях і мають на меті вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення загрози забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом  SARS-CoV-2, на території Полтавської області. Додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи запроваджено на виконання постанови КМУ від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами) та з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Переконливе прохання утриматися від відвідування громадських місць (у першу чергу храмів, соборів, церков та кладовищ) і взяти участь у божественних Великодніх літургіях дистанційно через інтернет-ресурси, телевізійні канали та інші телекомунікаційні мережі, які будуть транслюватися у ніч з 18 на 19 квітня 2020 року в режимі реального часу. Великодні служби будуть транслюватися на українських телевізійних каналах, зокрема: «UA», «Перший», «ICTV», «Україна», «Інтер», «1+1». Намагайтеся утриматися від відвідування торгівельних закладів на період вихідних і святкових днів, щоб уникнути скупчення людей.

Бережіть себе і своїх близьких! Щасливих Великодніх свят і незламної віри у те, що все буде добре і Бог буде милостивим до кожного з нас і відведе всі біди й негаразди.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]