Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

держави учасників нашої війни змагань бойових афганістані змагання ветеранів умовах кременчука хорола команди своїм шепетівки україни міста мовсесьян ато/оос
У дусі справжнього патріотизму
2022-02-13

В умовах загрози зовнішнього військового вторгнення та екскалації конфлікту з сусідньою Російською Федерацією усі силові структури нашої держави посилили пильність, стоять на сторожі нашого спокою, мирного життя й готові дати відсіч ворогу. В цей особливо напружений період, коли провокативні дії агресора непередбачувані, під контролем Президента України Володимира Зеленського активно проходять військові навчання, відпрацювання тактики дій у бойових умовах.

У всіх прикордонних областях нашої держави, зокрема на Харківщині та Херсонщині, за рішенням РНБО і Глави держави проходять широкомасштабні тактико-спеціальні навчання, випробування сил і засобів ЗСУ, МВС, Національної поліції, Нацгвардії та ДСНС. У цей же час на Хорольщині істині патріоти своєї Батьківщини-неньки також гучно заявили про свою готовність боронити рідну землю, суверенітет і територіальну цілісність держави. Нам є що любити й цінувати, а значить є що захищати!

12 лютого 2022 року в засніжених лісових масивах села Трубайці колишнього Хорольського, а нині Лубенського району, відбулися військово-патріотичні змагання серед учнівської молоді, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій в зоні АТО/ООС. Такі змагання з військових дисциплін стали традиційними на теренах Хорольщини й проводяться щорічно за ініціативи громадської організації – УСВА та воїнів-інтернаціоналістів під керівництвом Наталії Вікторівни Мовсесьян та організаційно-інформаційної підтримки Хорольської міської ради. Цьогоріч змагання приурочені 33-й річниці виведення радянських військ з Демократичної Республіки Афганістан та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Делегований міським головою Сергієм Волошиним представник місцевої влади – його заступник з питань діяльності виконавчих органів Валентин Олексійович Місніченко привітав учасників змагань та вручив символічні заохочувальні подарунки. Він відзначив, що в умовах сьогодення військово-патріотичне виховання молодого покоління на прикладі ветеранів війни в Афганістані та на Сході нашої держави має надзвичайно важливе суспільне значення. Національні інтереси нашої держави здатні відстоювати справжні бійці з високими морально-вольовими якостями, сильним характером, а не боягузи.

За першість у різних конкурсах змагались команди із міста Хорола, Кременчука та Шепетівки Хмельницької області. Честь Хорола відстоювала команда наших спритних і сміливих земляків зі складу учасників спортивного клубу «Гвардія», яку багато років очолює Микола Віталійович Пономарнко. За багаторічну патріотично-виховну діяльність та тренувально-бойовий вишкіл юнаків він отримав почесну нагороду – подяку від генерала-лейтенанта, ветерана війни в Афганістані, Героя України, голови Української спілки ветеранів Афганістану Сергія Васильовича Червонописького. 

За результатами змагань суддівська колегія присудила перше переможне місце кмітливим бійцям із міста Шепетівки, яку очолив капітан команди – майор запасу, з 2014 по 2017 роки захисник українських кордонів у Луганській та Донецькій областях, педагог Шепетівського НВК №3, Олександр Миколайович Юрін. Команду із Кременчука представив голова ГО ОВЗС «Гвардія» Едуард Анатолійович Яцук. Співведучим із Наталією Вікторівною Мовсесьян був полковник, ветеран війни в Афганістані та АТО/ООС Юрій Степанович Хмарук.

Учасники змагань довели своїм характером і високим рівнем військово-спортивної підготовки, що справжній патріотичний дух живе всередині тих людей, хто здатний на самопожертву і всім своїм відважним серцем прагне добровільно захищати Вітчизну і український народ! Серед таких завзятих і сміливих учасників змагань не залишається місця для паніки. Такі без бою не здаються!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]