Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

проекту підприємництва розвитку семінар малого січня місцевому участь полтавській області середнього інформації впровадження взяти семінарі підтримки розвиток жіночого семінару рівні
Семінари і практики
2019-01-11

Регіональний фонд підтримки підприємництва по Полтавській області в рамках спільного проекту Асоціації міст України та Федерації канадських муніципалітетів (ФКМ) "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС) успішно впроваджує ініціативу для створення участі жінок у місцевому економічному розвитку на тему: «Розвиток жіночого підприємництва в невеликому місті: ідеї та практики» з особливим фокусом на розвиток малого та середнього підприємництва на місцевому рівні.

Хорол є пілотним містом для впровадження проекту для подальшого напрацювання рекомендацій з питань впровадження державної політики розвитку малого та середнього підприємництва на місцевому рівні для збільшення потенціалу малого жіночого бізнесу.

У рамках реалізації даного проекту за ініціативи Генерального директора Регіонального фонду підтримки підприємництва по Полтавській області, координатора проекту Ніни Кузьменко у приміщенні Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.Незалежності, 37, відбудеться триденний семінар:

І семінар – 17 січня 2019 року з 10-00 до 17-00 год.;

ІІ семінар – 23 січня 2019 року з 10-00 до 17-00 год.;

ІІІ семінар – 24 січня 2019 року з 10-00 до 17-00 год.

Проведення семінарів – майстерні «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес» з навчальним модулем та застосуванням методики Кейс-стад є одним із етапів реалізації цього проекту.

Учасники семінару дізнаються про новий вміст протягом презентації, аналіз ситуацій, пошук шляхів та уникнення ризиків для започаткування та розвитку власної справи, як працювати так, щоб запобігти штрафних санкцій і державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства про працю та зайнятість населення, з ведення кадрового обліку СМП, залучення фінансових ресурсів.

Запрошуємо всіх бажаючих, жінок-підприємців, власників і керівників малих та середніх підприємств, усіх хто планує розпочати власну справу, хоче вдосконалювати й розвивати нові методи та бізнес ідеї,  взяти участь у семінарі.

Бажаючим взяти участь у роботі семінару необхідно визначитися із датою та заповнити реєстраційну форму за посиланням:

 https://goo.gl/forms/yC2syQUrSpSGl0cf2

Вам буде надіслано повідомлення. Участь у семінарі безкоштовна!

Більше інформації: на сторінці РФПП у Полтавській області соцмережі Facebook.

З питаннями щодо додаткової інформації звертайтесь, будь ласка, за телефоном координатора проекту м.Полтава: (05362) 603-077 або на E-mail: [email protected].

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]