Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

людей зокрема спілкування присутнім громадян зустрічі хорольської установи працівників праці виконання через впровадження зустріч робоча питання кроки розповів децентралізації
Робоча зустріч з людьми найгуманнішої професії
2021-03-17

У залі засідань у будівлі колишньої Хорольської РДА у середу, 17 березня, відбулася робоча зустріч працівників тепер вже комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області". До спілкування з представниками однієї з найбільш гуманних професійних сфер долучився і міський голова Сергій Волошин.

На початку зустрічі він подякував присутнім та, зокрема, призначеному керівнику нової установи Марині Дубик за запрошення. Мер висловив щиру вдячність присутнім за сумлінне виконання своїх обов'язків, за ту підтримку, яку вони щодня дають для людей похилого віку, за морально важку працю, яка лягла переважно на тендітні жіночі плечі.

Подібність робочі наради для людей, уся робота яких зводиться до спілкування з найбільш незахищеними категоріями громадян, спосіб не лише обмінятися досвідом, обговорити проблеми, із якими зіштовхуються, а й отримати найбільш достовірну інформацію про те, чим живе громада сьогодні.

На жаль, через надшвидкі темпи впровадження реформ, доводиться боротися з величезною кількістю проблем щоденно.У першу чергу це труднощі, пов'язані з низькою наповненістю бюджету, зокрема через коронакризу. Але, попри тяжкі умови впровадження децентралізації, мер розповів про ті кроки, які вже вдалося втілити за перші кілька місяців праці.

Із перших днів він турбувався про виконання передвиборних обіцянок. Найбільш хвилюючою для людей було питання медичного забезпечення, особливо в селі. Тож цій темі на зустрічі присвятили окрему увагу. Також піднімали питання роботи шкіл, умов праці соціальних працівників, організаційних моментів. Зокрема дуже позитивно відзначили можливість організації надавання послуг соціальним категоріям громадян, яка існувала в перехідний період.

Присутні були вдячні за присвячений час, за пряме та відкрите спілкування і висловили свою готовність працювати для людей Хорольщини.

 

Автор: Ірина ТИТАРЕНКО

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]