Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

освіти серед форму дистанційну дітей навчання області лютого січня закладів віктор вимог додав захворюваності запровадити закладах темпи андрій хайлов перехі
Перехід закладів освіти на дистанційну форму навчання
2022-01-31

Регіональна комісія з питань ТЕБ і НС рекомендувала закладам освіти області перейти на дистанційну форму навчання

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій рекомендувала закладам освіти області перейти на дистанційну форму навчання.

Зокрема, установам загальної середньої освіти – перевести учнів 5-11 класів на онлайн-навчання з 31 січня по 12 лютого 2022 року. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти організувати перехід на дистанційну та/або змішану форму із внесенням відповідних змін до графіка освітнього процесу й розкладу занять із 31 січня по 12 лютого. У вишах і закладах фахової передвищої освіти запровадити дистанційну форму з 31 січня по 25 лютого.

Дитячі садочки, спеціальні заклади освіти й молодша школа (1-4 класи) працюватимуть у звичному режимі, але з дотриманням усіх карантинних вимог.

«За останню добу захворіли 90 учнів, 3 956 школярів та 178 класів пішли на самоізоляцію. На дистанційну форму навчання переведено 10 закладів. Тож на сьогодні ми маємо нагальну потребу в запровадженні дистанційного навчання», – зазначила в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Галина Власюк.

Вона додала, що відповідні рекомендації щодо запровадження онлайн-навчання Міністерство освіти і науки України спрямувало засновникам і керівникам навчальних закладів.

В.о. генерального директора ДУ «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Андрій Хайлов поінформував, що нині на COVID-19 в області хворіють 557 дітей, із них шкільного віку – 443 дитини.

«На Полтавщині за останні 7 днів захворюваність серед дітей зросла на 170%, більше ніж у 2,5 разу. Серед тих, хто продовжує лікуватися від коронавірусної хвороби, – 8,7% дітей. Нині в регіоні встановлена циркуляція штамів «Омікрон» та «Дельта». Темпи зростання захворюваності серед дітей значно перевищують темпи серед інших вікових груп і можуть вплинути на ускладнення епідситуації. Тож з огляду на зазначені показники необхідно запровадити обмежувальні заходи серед дітей старшого віку», – зазначив Андрій Хайлов.

Директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак додав, що серед дитячого населення збільшується й рівень захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції.

«Якщо вжити всіх необхідних заходів, ситуація має стабілізуватися», – сказав Віктор Лисак.

Наголосив на необхідності дотримуватися протиепідемічних вимог і додав, що саме вакцинація – ефективний засіб унеможливити поширення коронавірусу.

https://www.adm-pl.gov.ua/news/regionalna-komisiya-z-pitan-teb-i-ns-rekomenduvala-zakladam-osviti-oblasti-pereyti-na-distanciy

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]