Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Новини із засідання виконкому Хорольської міської ради
2022-01-18

У вівторок, 18 січня 2022 року, в залі засідань Хорольської міської ради згідно затвердженого плану роботи виконкому відбулося друге в поточному році засідання. Під головуванням міського голови Сергія Волошина та за участі 17 членів виконкому розглянуто 13 питань порядку денного з різним. По першому питанню стосовно організації надання медичної допомоги пацієнтам з короновірусною хворобою в Хорольській міській територіальній громаді доповів головний лікар КНП «Хорольський центр первинної медико-санітарної допомоги» Хорольської міської ради Леонід Соболь.

Доповідач ознайомив присутніх із поточним станом епідемічної ситуації та загальними показниками охоплення щепленням населення Хорольської міської ТГ. Станом на 5 січня 2022 року вакциновано майже 20,0 тис. громадян, що становить 47,5% від загальної кількості дорослого населення громади. Загальний показник вакцинації населення Хорольщини планується довести до кінця 2022 року до 70%. Усі лікарняні заклади первинної ланки медицини Хорольської ТГ в достатній кількості забезпечені засобами індивідуального захисту, дезінфекторами, медпрепаратами.

На підставі ухваленого рішення виконкому керівників підприємств та організацій Хорольської міської ТГ буде поставлено до відома щодо недопущення до роботи не вакцинованих працівників згідно Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням на виконання наказів Міністерства охорони здоров’я України. Окрім раніше визначеного переліку професій, в обов’язковому порядку зобов’язані вакцинуватися працівники органів місцевого самоврядування, закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності, комунальних підприємств, установ та організацій. Головним лікарям КНП «Хорольський центр ПМСД» та «Хорольська міська лікарня» та старостам доручено активізувати роботу по вакцинації населення з метою забезпечення протиепідемічного благополуччя громади.

Згідно поданих заяв громадян, які попередньо розглянуто на комісії по наданню матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, прийнято рішення про надання адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим мешканцям Хорольської громади на лікування тяжких хвороб.   

Підведено підсумки роботи міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах за минулий рік. Начальник служби у справах дітей Наталія Гавриленко проінформувала присутніх про роботу з найбільш соціально вразливими сім’ями, у яких батьки не виконують свої обов’язки по вихованню дітей. На обліку служби у справах дітей у минулому році перебувала 41 дитина, що опинилася в складних життєвих обставинах. За результатами роботи міждисциплінарної команди протягом звітного періоду з позитивним вирішенням питань було знято з обліку 16 дітей. Таким чином, на сьогоднішній день обліковується 25 дітей, які потребують соціального захисту та особливого контролю. Окрім цього, додатково розглянуто 7 питань стосовно призначення піклувальника над дитиною-сиротою, продовження терміну перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя тощо.

Начальник відділу «ЦНАП» виконавчого комітету Хорольської міської ради Тетяна Вовк доповіла про підсумки роботи відділу за 2021 рік.  Згідно переліку в 2021 році відділом ЦНАП надавалося 39 видів послуг. Усього за II півріччя звітного року в ЦНАП надано майже 14,0 тис. послуг, зокрема у сфері держземкадастру, реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування громадян, соціальної допомоги (на лікування тяжких хвороб, поховання непрацюючих мешканців громади) тощо.

Не залишилося поза увагою й питання утримання доріг у зимовий період. Доповідач Яна Карманська – начальник відділу з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою і Галина Козлова – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету висловили вдячність членам виконавчого комітету Миколі Москальцю – голові ГО «Хорольська районна асоціація фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини» та Лесі Барило – представнику цієї ж ГО, а також усім керівникам суб’єктів господарської діяльності за допомогу в ліквідації снігових заметів на дорогах у сільських населених пунктах.

Оголошено конкурс з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в звичайному режимі руху по м. Хорол: «ДРП-5 – Центр – вул. Кременчуцька – вул. Лермонтова – МКК – ст. Хорол» у прямому  і зворотному напрямку. Рішення прийнято з метою покращення якості пасажирських перевезень та створення конкурентного середовища для визначення автомобільного перевізника на конкурсних засадах. Як доповіла начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Тамара Захарова, переможець конкурсу буде здійснювати пасажирські перевезення на вказаному маршруті впродовж 2022-2027 років.

У цілому засідання виконкому пройшло злагоджено та результативно.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]