Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

опалення лубнитеплоенерго» міська котельні хоролі обласної індивідуальне відключення закриття звернення квартир оквптг міської міста мереж житлових централізованого переведення адміністрації голові
міська рада інформує
2014-08-05

Міська рада інформує

До міської ради надходять численні звернення мешканців міста стосовно рішення керівництва ОКВПГТ «Лубнитеплоенерго» про закриття котельні у м. Хоролі.

На протязі 2013-2014 років до міської ради зверталися власники квартир з проханням дати дозвіл на відключення житлових приміщень від мереж центрального опалення. Але «Лубнитеплоенерго» відмовляло у наданні технічних умов на відключення. 14.02.2014 р. у листі на адресу міського голови директор «Лубнитеплоенерго» Сахно В.І. повідомляє, що «внесені зміни до нормативно-правових актів унеможливлюють відключення від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води окремих квартир у багатоквартирному будинку і передбачають відключення від централізованого опалення та гарячого водопостачання будинку в цілому за рішенням загальних зборів, за згодою всіх власників приміщень у житловому будинку».

Таким чином, за останні півтора року на індивідуальне опалення не було переведено жодної квартири.

 

Міська рада вважає:

1. Ставити питання про переведення на індивідуальне опалення квартир за два місяці до початку опалювального сезону нереально і неможливо.

2. Необхідно надати допомогу малозабезпеченим сім’ям на облаштування індивідуального опалення, а для цього потрібні кошти не лише з міського, а й з обласного бюджету.

3. Питання про закриття котельні у м. Хоролі повинна вирішувати сесія обласної ради, так як котельна є обласною комунальною власністю.

Всі вище перелічені умови міський голова відмітив у своїх листах на ім’я голів Полтавської обласної державної адміністрації, обласної ради, Хорольського районної державної адміністрації та районної ради.

Міська рада робить усе можливе для недопущення закриття центральної котельні у м. Хоролі на опалювальний період 2014-2015 років.  

 

Виконавчий комітет міської ради

 

 

 

Голові Полтавської обласної

державної адміністрації  ради

Бугайчуку Віктору Михайловичу

 

Голові Полтавської  обласної  ради

Вороні Петру Васильовичу

 

В.о. голови

Хорольської РДА

Плоцькому Віктору Олександровичу

 

Голові

Хорольської районної ради

Бойко Юлії Вікторівні

 

Хорольську міську раду хвилює рішення ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» про закриття центральної котельні у місті Хоролі (копія звернення ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» до міської ради по даному питанню додається).

Міська рада у 2013 році прийняла програму розвитку теплопостачання житлового сектора міста на 2013-2014 роки. Дана програма передбачає переведення у 2014 році житлового сектору міста Хорол на індивідуальне опалення. Але по вині ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» дана програма не виконувалася. Не дивлячись на наші неодноразові звернення, «Лубнитеплоенерго» не надавали дозволи на відключення окремих квартир від мереж централізованого опалення (копія відповіді ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» на наші звернення додається). Як наслідок, після прийняття програми жодна квартира не була відключена від мережі центрального опалення.

Через економічну скруту більше 50 відсотків мешканців житлових будинків не в змозі самостійно облаштувати індивідуальне опалення.

 Для переведення на індивідуальне опалення 15 житлових будинків необхідно переобладнати підвідні газопроводи.

Виходячи з вищесказаного, міська рада просить Вас не допустити закриття центральної котельні у місті Хоролі, яка є обласною комунальною власністю, і цим самим не допустити соціального вибуху серед мешканців міста.

 

З повагою,

Хорольський міський голова                                                                 І.В.Свириденко

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]