Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

електронного підпису декларацій декларації декларацію україни корупції можете реєстру допомогою подати подавати отримати доступ україні необхідно реєстрі заповнення запобігання кабінеті
Кампанія Е-декларування - 2022!
2022-04-15

Нагадуємо декларантам: отримати доступ до всіх поданих до НАЗК документів та подати декларацію за 2021 рік ви можете в персональному кабінеті у Реєстрі декларацій.

Війна з російськими окупантами триває і всі ми очікуємо на перемогу та припинення геноциду Українського народу. Поки наші ЗСУ, Національна гвардія, територіальна оборона та добровольчі підрозділи  героїчно захищають Батьківщину, багато регіонів нашої країни поступово відновлюють свою роботу. 

Тому до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) все частіше звертаються посадовці з питанням: чи можна подати декларацію зараз, не чекаючи на закінчення війни?

Відповідаємо: – Так! НАЗК надає можливість подавати декларації навіть під час війни.

Нагадуємо вам, що декларацію будь-якого виду посадовці зможуть подавати ще 3 місяці після завершення війни без порушення вимог строку подачі. Отож, вам не обов’язково подавати декларації, поки триває війна. Однак суб’єкти декларування можуть вже зараз подати електронну декларацію.

Зазначаємо, що доступ до відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді (форма F1401803) можна отримати на веб-порталі Державної податкової служби України. Для цього необхідно авторизуватися в електронному кабінеті за допомогою застосування електронного цифрового підпису (ЕЦП) за посиланням/лінком: https://cabinet.tax.gov.ua/ .

Якщо ви маєте на руках всю необхідну інформацію для заповнення Е-декларації, а також хочете її подати, то ви можете це зробити через персональний кабінет у Реєстрі декларацій за посиланням/лінком:  https://portal.nazk.gov.ua/login .

Важливо: НАЗК обмежило доступ до публічної частини Реєстру декларацій та пошуку декларацій посадовців, щоб не наражати на небезпеку публічних службовців на окупованих територіях України. Проте ви можете отримати доступ до всіх поданих раніше документів після входу до персонального кабінету. Зверніть увагу, що у кабінеті всі ваші документи будуть відображатися із персональними даними, які у відкритій частині реєстру були заховані.

Відповідно до Конвенції ООН проти корупції держави - учасниці повинні розробляти і здійснювати ефективну скоординовану політику щодо протидії корупції та утворити з цією метою спеціально уповноважений орган. Відповідні рекомендації надані Україні Групою держав проти корупції (GRECO), Організацією економічної співпраці та розвитку (ОЕСР) та експертами ЄС. В Україні окремими повноваженнями щодо формування та реалізації антикорупційної політики наділені кілька інституцій, серед яких - Національний антикорупційний комітет, Міністерство юстиції України, Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики.

На виконання антикорупційного законодавства України, зокрема Закону України “Про запобігання корупції” особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні щорічно подавати електронну декларацію в ЄДИНОМУ ДЕРЖАВНОМУ РЕЄСТРІ ДЕКЛАРАЦІЙ на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання корупції (https://nazk.gov.ua/uk/), використовуючи апаратний носій особистого ключа (ЕЦП). Декларація заповнюється через власний персональний електронний кабінет суб’єкта декларування у системі Єдиного державного реєстру декларацій шляхом заповнення електронної форми і паперова копія декларації не подається!

Для заповнення декларації необхідно пройти процедуру отримання сертифікату електронного підпису (тобто генерації електронних приватних ключів, за якими система аутентифікує особу-декларанта).

На сьогоднішній день в Україні зареєстровано 26 кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг – акредитованих центрів сертифікації ключів (АЦСК), у яких ви можете отримати особистий ключ. Зазвичай він називається Key-6.dat. Повний перелік АЦСК знаходиться при вході до системи за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Під час роботи сервісу інформація, що міститься у контейнерах з особистими ключами користувачів, оброблюється в браузері та не передається на сторону сервера НАЗК.

Найбільш популярним є АЦСК КБ «Приватбанк». Він призначений для систем електронного документообігу і для своїх клієнтів КБ «Приватбанк» надає послугу з генерації сертифікату електронного підпису безкоштовно. Для того, щоб стати клієнтом банку, необхідно звернутися в найближче відділення. За допомогою отриманого електронного цифрового підпису, який є аналогом і має рівну юридичну силу власноручного підпису, можна заповнювати декларації, оформляти звітність, проводити комерційні операції.

 

По питаннях Е-декларування можете звертатися за консультативною допомогою до відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та організаційної роботи (начальник – Ірина Григораш) або відділу правового забезпечення та утримання персоналу виконавчого комітету Хорольської міської ради (начальник – Віталій Бибик).

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]