Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни збройних наших голова справі вітання нагоди свято хорольського захисту міський хорольської стало державної районної співвітчизників територіальної цілісності перед батьківщині
День Збройних сил України
2018-12-06

Шановні військовослужбовці, воїни-захисники, працівники та ветерани Збройних сил України! Дорогі хорольці!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди відзначення Дня Збройних сил України, який 25-й рік поспіль відзначається українцями на загальнодержавному рівні і символізує шанобливе ставлення до наших захисників. На календарі державних свят і подій 6 грудня 1991 року стало визначальною й відправною датою в історії розбудови національного війська, початок якому дало ухвалення парламентом Закону України «Про Збройні Сили України». Це свято встановлено в 1993 році постановою Верховної Ради України в день прийняття Закону. Це свято тих, хто встав на захист суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості України, свято тих, хто присвятив своє життя військовій справі та захисту українського народу.

З нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтерів, який відзначався напередодні, 6 грудня 2018 року в глядацькому залі Хорольського районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди цих свят. До вітального слова долучилися голова Хорольської районної державної адміністрації Лариса Звірко, голова Хорольської районної ради Віра Мартюк та міський голова Се. Серед присутніх у залі були учасники бойових дій в зоні проведення АТО (нині ООС), на честь яких звучали вітання з глибокою повагою і шаною за гідно виконаний військово-патріотичний обов’язок перед Батьківщиною. Вшанували хвилиною мовчання наших земляків, які загинули на східних рубежах країни, – Андрія Деребка, Сергія Сергієнка, Андрія Корни та усіх наших загиблих співвітчизників.

Концертна програма до Дня Збройних сил України включила яскраві номери, які представляла ведуча Оксана Левіна з декламуванням зворушливих тематичних віршів. Поетичні рядки проймали до глибини душі, адже тема війни сколихнула всю Україну, страхом, тривогою і нещадним болем торкнулася кожного.

Особлива увага глядачів була прикута до ефектних яскравих виступів танцювального гурту «Щаслива зірка», народного аматорського ансамблю пісні й музики «Джерело» під керівництвом Анатолія Крутька, самодіяльного колективу «Хорольські козаки» зі складу голосистих студентів Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної агропромислової академії. Глядачі отримали пісенні дарунки у майстерному вокальному виконанні артистів Хорольського РБК – Валентини та Володимира Олійників, Василя Прокопенка, Ольги Бондаренко та інших талановитих артистів Хорольщини.

Сучасне покоління військовослужбовців України гідно продовжує славні традиції наших предків, показуючи приклади героїзму і готовності до самопожертви заради миру та спокою співвітчизників, демонструючи найкращі професійні якості й самовідданість справі служіння Батьківщині. Підступна, неконтрольована, довгий час прихована, а тепер і зухвало відкрита збройна агресія сусідньої Росії і незаконних бандитських формувань на сході України стимулювала відродження української армії. Наші відважні військовослужбовці довели свою моральну і бойову готовність протистояти ворожим окупаційним військам. За порівняно короткий період часу українське військо стало найкращим та найефективнішим поруч з арміями інших держав.

Нащадки козаків демонструють силу нескорених українських воїнів, які нині відстоюють незалежність та суверенітет України на її східних рубежах. Хочу висловити сердечну подяку кожному воїну, кожному командиру за високий професіоналізм, звитягу, героїзм, за справжній український бойовий дух, які вони щоденно проявляють під час захисту Батьківщини – національної свободи та територіальної цілісності держави.

Вітаю всіх військовослужбовців: строковиків та контрактників, працівників військкоматів з Днем Збройних сил України. Принагідно адресую вітання тим, хто зараз знаходиться в зоні проведення ООС та їхнім сім’ям, а також демобілізованим героям, які з честю й гідністю, як личить справжнім чоловікам, виконали свій обов’язок перед народом України.

Від себе особисто та від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради щиро бажаю усім міцного здоров’я і довголіття, бадьорості й незламності духу, нових звершень у благородній справі служіння Батьківщині, благополуччя, родинного затишку та злагоди, а головне – мирного неба всім і на всі віки!

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]