Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Чужих дітей не буває!
2022-02-04

СТАНЬ ПАТРОНАТНИМ ВИХОВАТЕЛЕМ – ЗМІНИ ЖИТТЯ ДИТИНИ!

Для роботи патронатними вихователями служба у справах дітей виконавчого комітету Хорольської міської ради шукає сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.

Патронатний вихователь щомісяця отримує грошове забезпечення в розмірі п’ять прожиткових мінімумів – 12405 грн. та соціальну допомогу на утримання та виховання однієї дитини в розмірі двох прожиткових мінімумів: віком до 6 років – 4520 грн. та віком від 6 до 18 років – 5236 грн. (прожитковий мінімум станом на 01.01.2022 року).

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та соціально-психологічна реабілітація дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Метою патронату над дитиною є забезпечення та захист прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом зі своїми батьками, надання їй та її сім'ї комплексу послуг відповідно до інтересів дитини.

Термін перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя не може перевищувати трьох місяців. Проте, у разі наявності обставин, що обґрунтовують необхідність і доцільність перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, термін перебування дитини  у патронатній сім'ї може бути продовжено до шести місяців.

Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має позитивний досвід виховання дітей, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду та виховання дитини у своєму помешканні.

Якщо Ви бажаєте підтримати дитину та стати патронатним вихователем, звертайтеся до служби у справах дітей виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: місто Хорол, вул.1 Травня, 4, каб. 21 або за телефоном: 05362(33-0-52).

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]