Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ветеранів хорольської районної голову організації ветеран праці міської області полтавської міського виконавчому мартюк громадської голова голови комітеті урочистому похилого украї
30-річчя Хорольської районної організації ветеранів України
2017-03-15

Ветерани – люди світла і добра, це наші батьки, бабусі і дідусі з багатолітнім життєвим безперервним стажем і з цілодобовою готовністю допомогти і виручити в складних життєвих ситуаціях. Ми повинні дарувати їм свою увагу, пошану і любов за колосальний життєвий досвід у посивілих скронях, за повсякденну турботу і піклування, за натруджені руки, за мудрі поради і настанови, вміння спрямувати нас у вірному напрямку на непростих тернистих дорогах долі.

14 березня 2017 року в Хорольському районному будинку культури відбувся третій урочистий пленум з нагоди 30-річної ювілейної дати з моменту заснування Хорольської районної організації ветеранів в Полтавській області. Ця громадська організація була створена з метою захисту життєво важливих інтересів людей похилого віку, а також об’єднання в єдину спільну родину ветеранів міста і району.

Головою президії на урочистому пленумі був голова Ради Хорольської районної організації ветеранів Полтавської області, заслужений ветеран України Дмитро Андрійович Кражан, який запрошував до вітального слова голову Хорольської райдержадміністрації Ларису Миколаївну Звірко, голову Хорольської районної ради Віру Анатоліївну Мартюк, депутата Полтавської обласної ради Фахраддіна Аладдіновича Мухтарова, міського голову Сергія Михайловича Волошина, голову Андріївської ради ветеранів Івана Яковича Головка, голову Староаврамівської ради ветеранів Таїсію Олексіївну Малюжко, голову ветеранів Хорольської ЦРЛ Ніну Степанівну Стовбу. З заключною промовою звернулася до присутніх в залі Наталія Олександрівна Ватуля, тимчасово виконуюча обов’язки редактора газети «Вісті Хорольщини». Секретарем пленуму була Людмила Володимирівна Шабала, яка занотувала хід урочистого заходу в протокол пленуму. Всього зареєстровано близько 90 учасників святкового дійства.

Для того, щоб робота районної організації ветеранів була більш ефективною і поліпшувалися комунікативні зв’язки, голова районної ради Віра Анатоліївна Мартюк вручила Дмитру Андрійовичу Кражану цінний подарунок – ноутбук.

Грамотами міського голови за активну участь у громадському житті Хорольської громади нагороджено найбільш активних та небайдужих до долі нашого міста ветеранів. Серед нагороджених були: Таїсія Іванівна Артюшенко, ветеран праці Хорольської гімназії; Ніна Герасимівна Бахмут, ветеран праці пенсійної служби; Валентина Юріївна Горюн, ветеран місцевого самоврядування; Тетяна Прокопівна Ніколаєва, член Громадської ради ветеранів при виконавчому комітеті Хорольської міської ради та Раїса Астіївна Шемшур, заступник голови президії Громадської ради ветеранів при виконавчому комітеті Хорольської міської ради. На урочистому заході гостей і президію вітали пісенними і поетичними дарунками учні Хорольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Сучасні суспільно-політичні та соціально-економічні умови поставили людей похилого віку в скрутне становище, фактично вони опинилися на межі зубожіння через мізерні пенсії, низький рівень медичного, матеріального, соціального забезпечення. Однак, вони не втрачають надії на краще майбутнє і оптимізму. В їх серцях не згасне вогник і не стихне поклик душі творити добрі справи. Тож міцного їм здоров’я і невичерпної енергії на довгі і щасливі роки життя!  

Посивіли ваші скроні

Від турботи про дітей.

Шану праці, шану долі,

Віддаємо Вам в цей день.

Хай рясним буде суцвіття

У саду що ви садили.

Зичим миру, довголіття,

Щастя, радості і сили.

 

Фоторепортаж до дня святкування 30-ї річниці Хорольської районної організації ветеранів можна переглянути в розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]