Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Звітність депутатів Хорольської міської ради VIII скликання
2022-01-04

Звіт діяльності депутата Хорольської міської ради від політичної партії «Слуга народу» Романа Гловацького за 2021 рік

Протягом звітного року був присутній на 20 пленарних засіданнях Хорольської міської ради. Також, я являюсь заступником голови профільної депутатської комісії з питань економічного розвитку, планування бюджету, залучення інвестицій та підприємництва, де був присутнім на 21 засіданні.

Приймав участь в роботі виконавчого комітету міської ради, де висловлював свої зауваження щодо складу робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади, порядку затверження та складу громадських рад. За рік депутатом було зареєстровано 5 звернень (серед них звернення до Міністерства соціальної політики, щодо присвоєння жительці нашої громади звання «Мати –героїня», щодо поновлення роботи автостанцій на території громади). Подано 4 проекти рішення (Про Звернення депутатів Хорольської міської ради до Верховної Ради України про невідкладне прийняття проекту закону №5599 про запобігання загрозам національній безпеці, Про Звернення депутатів Хорольської міської ради до Верховної Ради України щодо ухвалення пакетів законопроєктів щодо малої приватизації №№4572, 4573, 4574 і 4575, які усувають штучні бюрократичні перешкоди і спрощують процедуру підготовки до приватизації об’єктів як державної, так і комунальної власності, про запровадження електронних петицій до Хорольської міської ради, про утворення наглядових рад при комунальних підприємствах міської ради). Останній проект рішення був підтриманий депутатами, але міський голова ветував даний проект.

За 2021рік прийом громадян не здійснював у зв’язку з поширенням Covid-19. З виборцями комунікував за допомогою телефонного звязку та соціальних мереж (громадяни звертались з проханням виділення матеріальної допомоги на лікування, питаннями проведення ремонту дорожнього покриття, сприяння облаштуванню дитячих майданчиків, сприяння у завершенні розпочатих ремонтних робіт по заміні каналізації та водовідведенню).

За час діяльності Створили фракцію у складі 3 чоловік в котру крім мене увійшли ще Кібенко Олег Іванович та Міщенко Світлана Михайлівна.

Ініційовано внесення змін до міської цільової програми «Трудовий архів Хорольської міської ради» з метою внесення змін та виділення коштів для передачі документів бувшої РДА, відділу культури та туризму, відділу освіти, молоді і спорту Хорольської РДА до архіву.

Ініціював внесення змін до бюджету громади 2022 року з метою збільшення розміру резервного фонду.

З метою залучення додаткових коштів в бюджет громади підготовлено проекти та подано на обласні конкурси «Екологічні ініціативи» та «Бюджет участі».

Разом з колегою Олександром Прядком прийняли участь у навчанні «Курс громадських консультацій для органів місцевого самоврядування в Полтавській області». Цей проєкт реалізувався Конвентом Самоврядної Співпраці Польща — Україна за підтримки Польсько-Американського фонду Свободи у межах програми RITA “Зміни в регіоні”, яку реалізує Фонд “Освіта для демократії”. Співорганізатор — Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування. Як результат було розроблено Положення про консультації з громадськістю.

На пленарних засіданнях приймаю активну участь в обговоренні питань, зокрема неодноразово захищав право педагогічних працівників отримати надбавки за престижність, дотримання теплового режиму в навчальних закладах, підвезення школярів до ЗНЗ.

Разом з колегою Кібенком Олегом надали фінансову допомогу в організації Чемпіонату Хорольської гімназії з баскетболу, ГО «Дружок».

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]