Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Зі святом !
2013-12-07

 Шановні хорольці, депутати міської  ради, члени виконавчого комітету, працівники міської ради!
       

Прийміть найщиріші вітання

з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Варто зазначити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї територіальної громади.

Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято стосується кожного хорольця,  адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які  відіграють вирішальну роль у розвитку  та розбудові  нашого міста, забезпеченні його життєдіяльності.

Тому в цей день я, як міський голова, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо наш Хорол кращим.

Уклін і шана Вам, дорогі земляки, за любов до рідного міста, самовіддану щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті, велике бажання і здатність здолати усі негаразди. Вірю, що разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії жителів нашого рідного міста. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи, з надією на кращі зміни.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній хорольській родині, кожному хорольцю міцного здоров`я, достатку і благополуччя. 

Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного міста додають сили і наснаги!

 

     З повагою міський голова                                  І.Свириденко

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]