Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

відділом &bdquo комунсервіс питання міської соціально-економічного комітету архітектури ритуальних містобудування житлово-комунального послуг пасажирів засідання даного також хорол конкурсу хорольської
ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
2015-07-31

   21 липня 2015 року відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Питання, які виносилися на розгляд:

  • Підсумки виконання бюджету міської ради за І півріччя 2015 року.  Доповідала  Вітряк А.І. – зав. відділом обліку і звітності.

  • Стан виконання програми соціально-економічного розвитку міста за І півріччя 2015 року. Доповідала Захарова Т.В. – зав. відділом соціально-економічного розвитку.

  • Стан надання ритуальних послуг КП „Комунсервіс“. Доповідали  Вишневський О.Д. – директор КП „Комунсервіс“ та Місніченко В.О – заступник міського голови.

  • Видача дозволів на проведення робіт будівельного характеру відділом містобудування,  архітектури та житлово-комунального господарства Хорольської РДА. Інформував Герасименко В.Г. - начальник відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства Хорольської РДА.

   Комунальне підприємство разом із міською радою розробили Положення про надання ритуальних послуг на території м. Хорол. Після затвердження міськрадою даного Положення, у КП „Комунсервіс“ буде введено до штатного розпису посади робітників по копці могил. Також Олександр Дмитрович зазначив, що наразі із семи діючих кладовищ у місті, лише на двох (центральному і по вул. Куйбишева) є доглядачі на півставки. Тож він вніс пропозицію про збільшення кількості доглядачів, що вирішить питання із самовільним похованням.

   Також розглянули питання про результати проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування по м. Хорол (доповідала Захарова Т.В. - завідуюча відділом соціально-економічного розвитку). Згідно чинного законодавства та прийнятого рішення на засіданні конкурсного комітету виконком міської ради вирішив – визнати переможцем даного конкурсу ПП Кобця Володимира Володимировича і заключити із ним договори по перевезенню пасажирів на 2015-2020 роки.

   На всі інші запитання міський голова Ігор Свириденко  дав ґрунтовні відповіді.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]