Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Запрошуємо всіх охочих до проходження інноваційних юридичних курсів
2022-02-07

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого спільно з Тренінговим центром Асоціації випускників Університету оголошують набір слухачів на інноваційні курси: «Юрист у сфері місцевого самоврядування» та «Організація роботи депутата місцевої ради».

Метою сертифікатної програми є набуття знань та професійних навичок як працівниками органів місцевого самоврядування, так і депутатами місцевих рад, представниками комунальних підприємств, установ та організацій. Автор інноваційних курсів практичного спрямування пропонують фокус-знання щодо основних напрямків діяльності органів місцевого самоврядування з урахуванням останніх змін до законодавства щодо децентралізації та змін правової, територіальної і матеріально-фінансової основи місцевих рад.

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого постійно здійснює узагальнення практики діяльності владних інституцій, у тому числі місцевого самоврядування. Опрацювання кращих практик діяльності місцевих рад в Україні та інших держав дали можливість сформувати два універсальні практичні курси для працівників місцевого самоврядування щодо організації їх роботи в умовах сьогодення.

Нові виклики та реалії діяльності виборних посадових осіб та всього апарату зумовлюють необхідність формування розуміння їх реальних та потенційних можливостей, що надає йому законодавство задля захисту та представництва  інтересів територіальної громади та розвитку місцевого самоврядування.

Акцентуємо, що головним наробком курсів стали практичні поради щодо форм і методів роботи органів та посадових осіб місцевого самоврядування з реалізацій адміністративних та галузевих повноважень щодо територіального розвитку й формування інфраструктури, забезпечення ефективного управління місцевими ресурсами, забезпечення законності та правопорядку на території громади. Окрема увага буде приділена новаціям законодавства щодо реалізації медичної реформи, планування та забудови територій, організації діяльності з надання адміністративних послуг.

Ці курси також мають стати в нагоді помічникам депутатів, представникам органів самоорганізації населення, старостам, членам виконавчого комітету та працівникам апарату. Окрім традиційних організаційно-правових форм діяльності депутатів, органів та посадових осіб, тренери курсу сконцентрують існуючий досвід застосування новітніх колективних та індивідуальних форм реалізації повноважень як всередині територіальної громади, так і у взаємозв’язках із іншими органами та посадовими особами, від належної діяльності яких залежить розвиток громади.

Лектори окреслять сучасний стан законодавства, локального нормотворення, продемонструють успішні вітчизняні практики та судову практику. На учасників чекає 12 двогодинних лекцій із використання платформи відеоконференцій «ZOOM».

По завершенню курсу кожен учасник отримає сертифікат.

Вартість навчання: 4500 грн.

Для проходження сертифікаційної програми заповніть до 14 лютого гугл форму (QR-код розміщений на зображенні).

За тиждень до початку навчання Вам будуть надіслані реквізити для сплати навчання. Після сплати Ви отримаєте посилання на зум-конференцію.

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь за телефоном: (057)704-89-31 (Соляннік Костянтин Євгенович) чи електронною адресою: [email protected]

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]